fbpx
Connect with us

Fotbolls-VM 2018: Allt du behöver veta om Tyskland

Publicerad

on

Tyskland är en av de absolut största favoriterna till att ta hem VM-guldet 2018. I VM 2014 lyckades man besegra Argentina i finalen med 1-0, där Mario Götze blev matchhjälte med sitt sena avgörande. Till sommarens VM-fest finns denne man inte ens med i truppen. Die Mannschaft, som de kallas, kliver alltid in som stora favoriter i turneringen. Med fyra guld och ytterligare fyra finaler är laget ett av de absolut mest framgångsrika i VM-historien. Målsättningen för det tyska landslaget blir såklart att åka till Ryssland för att försvara guldet och då tyskarna slaktade sin VM-kvalgrupp med en målskillnad på 43-4, utan poängtapp, så är dom med all rätt en av favoriterna till att vinna turneringen. 

Unibet: Tyskland att vinna VM – 6.00 gånger pengarna

Tysklands matcher:

  • Söndag 17:e Juni kl 17.00 Tyskland – Mexiko (Moskva)
  • Lördag 23:e Juni kl 20.00 Tyskland – Sverige (Sotji)
  • Onsdag 27:e Juni kl 16.00 Sydkorea – Tyskland (Kazan)

Unibet: Tyskland vinner alla matcher i gruppen – 3.00 gånger pengarna

TYSKLANDS PRELIMINÄRA VM-TRUPP 2018

Joachim Löw är inte känd för att vara de stora överraskningarnas man, men när ”Jogi” under förra veckan presenterade sin preliminära trupp på 27 man valde han att satsa på Freiburg-anfallaren Nils Pedersen istället för Bayern Münchens Sandro Wagner. Mannen som sköt Tyskland till det senaste VM-guldet, Mario Götze, kom inte heller med i truppen.

  • Målvakter: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (FC Bayern), Marc-André ter Stegen (FC Barcelona), Kevin Trapp (Paris St. Germain)
  • Backar: Jerome Boateng (FC Bayern), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Jonas Hector (1. FC Köln), Mats Hummels (FC Bayern), Joshua Kimmich (FC Bayern), Marvin Plattenhardt (Hertha BSC), Antonio Rüdiger (FC Chelsea), Niklas Süle (FC Bayern), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)
  • Mittfältare: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Paris St. Germain), Leon Goretzka (Schalke 04), Ilkay Gündogan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (FC Bayern), Mesut Özil (FC Arsenal), Leroy Sané (Manchester City),
  • Anfallare: Mario Gomez (VfB Stuttgart), Nils Petersen (SC Freiburg), Marco Reus (Borussia Dortmund), Timo Werner (RB Leipzig), Sebastian Rudy (FC Bayern)

TROLIG STARTELVA FÖR TYSKLAND I FOTBOLLS-VM 2018

  • Formation: 4-2-3-1
  • Målvakt: Manuel Neuer
  • Försvarare: Kimmich – Boateng – Hummels – Hector
  • Mittfältare: Khedira – Kroos – Müller – Özil – Sané
  • Anfallare: Werner

TYSKLANDS VIKTIGASTE SPELARE – TONI KROOS

Född: 1990-01-04
Fotbollsklubb: Real Madrid
Position: Mittfältare
Landskamper: 82 (april 2018)
Landslagsmål: 12

Unibet: Toni Kroos vinner assistligan – 21.0 gånger pengarna

I Tysklands trupp är det i stort sett världsklasspelare och stjärnor på samtliga positioner men innermittfältaren, Toni Kroos, måste ses som en av Tysklands absolut största stjärnor i sommarens VM. Kroos är en av världens bästa mittfältare och varit en av Real Madrids mest tongivande spelare under de senaste säsongerna. Tyskens förmåga att bestämma bolltempot i matcherna med hjälp av hans skickliga passningsspel gör att hans lags chanser till vinst alltid ökar. Man skulle nästan kunna jämföra Kroos med en  quarterback i amerikansk fotboll – så som han styr spelet. I landslaget har Kroos spelat två EM och två VM och var så pass bra när Tyskland vann VM-guld 2014 att han utnämndes till Tysklands bästa landslagsspelare det året.

TYSKLANDS STORA TALANG – TIMO WERNER 

Född: 1996-03-06
Fotbollsklubb: RB Leipzig
Position: Anfallare
Landskamper: 12 (april 2018)
Landslagsmål: 7

Unibet: Timo Werner att göra över 3.5 mål i VM – 2.40 gånger pengarna

Det nya tyska stjärnskottet i anfallslinjen är blott 22-årige Timo Werner. Anfallaren kom fram i Stuttgart och slog  flera klubbrekord direkt. Han blev den yngsta spelaren någonsin att göra debut för Stuttgart som 17-åring, han blev den yngsta målskytten för klubben och han blev den yngsta spelaren att nå 50 ligamatcher. När Stuttgart åkte ur Bundesliga efter säsongen 15/16 valde Werner att flytta till sin nuvarande klubb, RB Leipzig. I Leipzig har tysken gjort stor succé redan från start. Han blev den yngsta spelaren någonsin att göra 100 Bundesliga-matcher och i sin första säsong för klubben kom anfallaren tvåa i skytteligan med 21 gjorda mål. Framgången gav en plats i 2017 års Confederations Cup där Werner slutade som skytteligavinnare. I VM-kvalet gjorde 22-åringen tre mål på tre matcher och lär ha spelat till sig en ordinarie plats i det tyska landslaget när VM i Ryssland drar igång.

VÅR EXKLUSIVA EGENDESIGNADE VM T-SHIRT FÖR TYSKLAND

 

 

 


SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ DEN:

Tre enkla steg krävs för att kvalificera som du följer nedan:

  1. Registrera dig hos någon av nedan valda spelbolag via länkarna.
  2. Sätt in och spela för minst 200kr och ta även del av deras välkomsterbjudanden.
  3. Få en exklusiv TYSKLAND t-shirt värde 349kr.

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilbet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos MrGreen
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • Skapa ett konto hos Expekt
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2:Sätt in och spela för minst 200kr på valfri sport

För att kunna kvalificera till att få TYSKLAND tröjan så måste du göra en insättning på MINST 200kr på någon av ovan valda spelbolag. Därefter måste du spela för summan. Du bestämmer själv vad du vill spela på för sport och odds helt valfritt.

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att få Tyskland t-shirt

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt värd 349kr.


Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 200 kr och du måste lägga valfritt spel för 200kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha 2 t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Erbjudandet är endast för nya kunder hos spelbolagen
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen