fbpx
Connect with us

VM 2018: Speltips inför Brasilien – Kroatien

Publicerad

on

Är det här årets som Brasilien ska bevisa hela världen att man är världens bästa fotbollsnation? Mycket talar för det. Under söndagskvällen möter laget ett starkt Kroatien i en träningsmatch inför VM. Vi har hittat ett oerhört fint spelvärde i matchen – och nu har ni även chansen att få en exklusiv Brasilien/Kroatien supportertröja från vår webshop.

Brasilien är favoriter till att ta hem hela mästerskapet i sommar. Dock väntar en väldigt tuff match mot Kroatien u uppladdningen inför turneringen, som kan ge relativt tydliga besked om hur laget kommer att se ut under sommarens VM-turnering. Det är fortfarande osäkert om den stora stjärnan och lagkaptenen Neymar kommer att finnas tillgänglig för spel i denna match – något som är direkt avgörande. Trots väldigt fina spelare på alla positioner, möter laget ett oerhört bra Kroatien. Brasilien är favoriter i matchen till 1.50 gånger pengarna hos Unibet, men vi hittar ett annat väldigt bra spelvärde i denna match.

Årets upplaga av Kroatien kan vara en av de starkaste på många år. I laget finns spelare som Luka ModricMateo KovacicMario Mandzukic och Ivan Rakitic. Spelare som på egen hand har förmågan att avgöra matcher med sina avgörande passningar eller känsla framför mål. Vi hittar ett väldigt spelvärt odds i att båda lagen gör mål under denna träningsmatch till grymma 2.12 gånger pengarna på Unibet. Ett ypperligt tillfälle att dubbla din insättning enligt oss! Vi tror att kroaterna inte kommer att gå mållösa genom denna drabbning – och vi tror självklart också att Brasilien kommer att hitta nätet minst en gång under de 90 minuterna som ska spelas. Båda lagen gör mål känns som ett riktigt kanonspel inför matchen.

Här kan du rygga vårt spel:

  • Brasilien mot Kroatien (båda lagen gör mål) – 2.12x

Se även till att få Brasiliens eller Kroatiens inofficiella supportertröja till VM-festen. Det enda du behöver göra är 3 enkla steg nedan för att få en tröja utan extra kostnad!

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilbet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos MrGreen
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • Skapa ett konto hos Expekt
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna spelet för att få tröjan.

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.

Regler och villkor för kampanjen:

    • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
    • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
    • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
    • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
    • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
    • Du måste vara minst 18 år för att delta.
    • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen