fbpx
Connect with us

England sänker VM-debutanterna Panama

Publicerad

on

Harry Kane förde sitt England till en oerhört viktig slutminutseger i premiären mot Tunisien. En perfekt start för Gareth Southgates oerfarna men högst kapabla landslag. Nu väntar VM:s lägst rankade lag Panama som ska försöka resa sig efter en 3-0-förlust mot Belgien. Till otroliga 6.00 gånger pengarna är vårt solklara tips att England vinner den här matchen. 

England

England dominerade stort i premiären mot Tunisien men det dröjde tills den 91:a minuten innan segern var i hamn. Trots att engelsmännen slutligen hade 18-6 i avslut och 8-1 i avslut på mål var matchen alltså, resultatmässigt, länge jämn.

Precis som de flesta andra förhandsfavoriter hade England svårt att förvalta sitt övertag men de fick till slut med sig de så viktiga tre poängen och nu ser läget ljust ut. Slutminutavgörandet lär ha stärkt det här, med engelska mått mätt, oerfarna landslaget rejält. Att, dessutom, lagets viktigaste spelare, Harry Kane, kunde göra två riktiga måltjuvsmål, var också det ett väldigt positivt besked.

Gareth Southgate formerade en offensivt balanserad 3-5-2 med Dele Alli och Jesse Lingard i framskjutna positioner på det centrala mittfältet. I dessa två samt anfallaren Raheem Sterling finns dock mer att hämta. Det är osäkert om Alli kommer till spel mot Panama men i övrigt lär inte Southgate förändra alltför mycket. Ruben Loftus-Cheek gjorde ett piggt inhopp senast och bör kunna vara aktuell för mer speltid nu.

Övertygade i premiären gjorde även Kieran Trippier. Statistiskt sett skapade han sex klara målchanslägen, vilket var mer än någon annan spelare i premiärrundan.

Panama

Hernán Gomez VM-debutanter fick ingen mjukstart på det här äventyret då Belgien visade sig vara ett övermäktigt motstånd i premiären. Den första halvleken redde man dock ut på ett förtjänstfullt sätt men efter Belgiens tidiga ledningsmål i den andra halvleken fanns inte styrkan att ta sig tillbaka i matchen.

Panama är VM:s lägst rankade landslag och de hade nog behövt ett resultat att bygga vidare på. Men när Belgien och sedan England, initialt, står för motståndet är chanserna till en bra start, av naturliga skäl, väldigt små.

Mittbacken Román Torres är den spelare som, med sin wrestlingkompatibla fysik och aura, sticker ut mest i kollektivet Panama. Mot Belgien stod han för flera viktiga ingripanden och det lär, framförallt, bli hans uppgift att stoppa Harry Kane.

Panama chans är att försvara sig väl och försöka komma till snabba omställningar. Samtidigt spelar man hela tiden på gränsen till för fult och i premiären innebar det att nästan halva laget drog på sig varningar (totalt fem stycken). I dessa VAR-tider är det ett spelsätt som – bokstavligen – kan komma att straffa sig.

Ett spel på att England gör mål på straff har därför ett stort spelvärde till fina 4.00 gånger pengarna hos Betfair.

Speltips

England är obesegrade i 11 raka matcher, där, bland andra, Brasilien, Tyskland, Italien och Nederländerna har stått för motståndet. Nu väntar ett klart beskedligare motstånd i Panama och allt talar för att engelsmännen nu kommer säkra sin plats i åttondelsfinalerna.

För VM-debutanten Panama är läget oerhört tufft då man nu helst bör vinna. Efter en tung premiärförlust med 3-0 ska det väldigt mycket till för att det här, individuellt sett, underlägsna laget ska kunna resa sig mot England.

Genom Betfairs fina välkomsterbjudande får vi 6.00 gånger pengarna på att England vinner den här matchen och det finns ingen anledning till tvekan.

Speltips 1: England vinner till 6.00 gånger pengarna hos Betfair

Dessutom har vi hittat ett väldigt fint spelvärde i att England gör mål på straff. I snitt har det tilldömts straffar i mer än varannan match så här långt i VM och Panama är ett lag som hela tiden spelar på gränsen. I premiären drog de på sig hela fem varningar och risken är stor att den typen av spel – bokstavligen – kommer att straffa sig.

Speltips 2: England gör mål på straff till 4.00 gånger pengarna hos Betfair

  • England är obesegrade i 11 raka matcher där motståndet inkluderar lag som Brasilien, Tyskland, Italien och Nederländerna
  • England har endast släppt in 4 mål på de senaste 11 matcherna
  • Harry Kane har gjort mål i 4 raka landskamper
  • Panama har endast vunnit 1 av sina 8 senaste matcher (5 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst mot Trinidad & Tobago)
  • Panama skapade endast 2 avslut mot mål i premiären
  • Panama är VM:s lägst rankade nation
  • Panama spelar på gränsen och drog på sig 5 varningar mot Belgien – hög sannolikhet till straffmål för England

Speltips 1: England vinner till 6.00 gånger pengarna hos Betfair

Speltips 2: England gör mål på straff till 4.00 gånger pengarna hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – England vinner mot Panama till oddset 6.00

Gå till kampanj

England – Panama, matchstart 14.00 på söndag.

England tog tre viktiga poäng mot Tunisien i premiären. Nu väntar turneringens sämst rankade lag i Panama – och inför mötet erbjuder Betfair alla nya kunder på hela 6 gånger pengarna på en seger för England. Som att detta inte var nog, får ni även en exklusiv engelsk suportertröja – helt utan extra kostnad! .

Såhär gör du för att få 6.00 gånger pengarna på England samt en tröja

  • Gå till kampanjknappen eller klicka här och starta ett konto hos Betfair.
  • Gör en insättning på minst 100kr och spela för totalt 100kr.
  • 50 kronor räknas till kampanjen – resterande betalas ut till ordinarie odds.
  • Fyll i formuläret nedan så vi kan skicka din tröja.

Gå till kampanj

Regler och villkor för kampanjen

Kampanjen gäller fram till matchstart.

  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för minst 100 kr.
  • Endast 50 kronor räknas till oddsboosten – resterande 50 kronor måste spelas på på valfritt spel för att aktivera tröjkampanjen.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till Betfair och i länkarna ovan.
  • Betfairs generella villkor och regler gäller.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen