fbpx
Connect with us

Kan Ryssland skrälla mot Spanien?

Publicerad

on

Ryssland fick en drömstart på VM i och med målkalaset mot Saudiarabien i öppningsmatchen. Hos det ryska folket väcktes drömmar om VM-guld – men nu har nog de flesta insett att det finns begränsningar. Spanien väntar i åttondelsfinalen och en svårare utmaning går knappt att ställas inför.  

Speltips: Spanien vinner till superoddset 8.00 gånger pengarna hos Betfair

Spanien

Trots tränarturbulensen tätt inpå VM-premiären imponerade Spanien i det iberiska derbyt mot Portugal. Mötet slutade 3-3 och det var, på många sätt, VM:s bästa fotbollsmatch så här långt.

Därefter har man fortsatt att dominera sina matcher men man har haft svårt att göra mål mot de samlade försvar som Iran respektive Marocko har formerat. Med nöd och näppe lyckades man, genom Iago Aspas sena kvittering, klara ett kryss i gruppspelets allra sista minuter och det räckte för att att säkra gruppsegern.

Man har dock en skyhög nivå i sig, det visade man om inte annat i premiären, och känslan är att Spanien är ett lag som blir bättre ju bättre motståndet är. Få andra lag har visat upp en så pass hög högstanivå så här långt. Nu väntar värdnationen Ryssland i åttondelsfinal och kan de ta sig förbi det hindret är de en av huvudfavoriterna till VM-guldet.

Ryssland

Inför VM var det inte mycket som talade för att värdnationen skulle blixtra till på det sätt som man gjorde i de två inledande matcherna. Till öppningsmatchen mot Saudiarabien kom man med en svit på sju raka matcher utan vinst och inte heller på pappret såg laget speciellt imponerande ut.

Men Stanislav Tjertjesov lyckades få sitt lag att maxprestera och det gav dem en start som få ryssar ens vågat hoppas på. Högst ordinära spelare som, till exempel, Denis Tjerysjev och Artiom Dzyuba är till vardags, klev fram och levererade som om de vore världsstjärnor och talangen Aleksander Golovin tycks, i rättan tid, ha börjat blomstra på allvar.

Men när kvaliteten på motståndet växlade upp visade sig de begränsningar som det här laget, trots allt, har. I den avslutande gruppfinalen tog Uruguay ner ryssarna på jorden och vann med 3-0.

Därmed väntar nu Spanien och det ska till en hel del för att värdnationen ska leva vidare i den här turneringen efter åttondelsfinalerna.

Vilka går vidare?

På förhand är Spanien – Ryssland en åttondelsfinal vars utgång känns mer given än de flesta andra. Spanien är storfavoriter och det enda som egentligen talar för värdnationen är deras fördel av hemmaplan.

Spanien har dock haft svårt i den sista tredjedelen mot Iran och Marocko och Rysslands chans är att spela lågt och att vara äckligt disciplinerade i sitt försvarsspel.

Men mot Uruguay blev det ryska lagets begränsningar tydliga och frågan är om man har det i sig att göra den typ av taktiskt perfekta match som nu lär krävas.

Spanien är obesegrade i 23 raka matcher och har på de matcherna snittat nästan tre mål per match. Efter en svag insats senast lär man nu växla upp och sätta ett extremt högt tempo från start. Ytterst lite talar för att 38-årige Sergei Ignashevich & company kommer att hänga då de drar igång sitt snabba, varierade passningsspel.

Vårt svar på frågan om Ryssland kan skrälla mot Spanien är därför tydligt: Nej, det ska inte vara möjligt.

Speltips: Spanien vinner till otroliga 8.00 gånger pengarna hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande: Spanien vinner till 8.00 gånger pengarna!

Gå till kampanj

Spanien – Ryssland, matchstart 16.00 på söndag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Spanien-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

  • Skapa ett konto hos Mobilebet
  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Skapa ett konto hos Coolbet
  • Skapa ett konto hos Betser
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

    • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
    • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
    • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
    • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
    • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
    • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
    • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
    • Du måste vara minst 18 år för att delta.
    • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen