fbpx
Connect with us

Gareth Bale inte skadad – kan spela mot Alaves

Publicerad

on

Gareth Bale drabbades inte av en ny muskelskada i Real Madrids 0-0 match mot Atletico Madrid enligt spanska rapporter och han kan därför återvända mot Alaves nästa helg.

Wales landslagsstjärna, som har gjort 4 mål denna säsong, spelade de första 45 minuterna i helgens match innan han byttes ut mot Dani Ceballos i halvleksvilan.

Madridtränaren Julen Lopetegui berättade efter matchen att 29-åringen hade känningar i en muskel och att bytet gjordes av säkerhetsskäl. Han har heller inte inkluderats i tisdagens Champions League-match mot CSKA Moskva.

Enligt den spanska radiostationen Cope och tidningen Marca så har de första hälsoundersökningarna inte visat på några allvarliga problem gällande Bale.

Vill att Real värvar Aaron Ramsay

Gareth Bale rapporteras lobba för en värvning av Aaron Ramsay rapporter flera internationella tidningar. Walesaren försöker göra allt han kan för att Real Madrid värvar landslagskollegan.

Arsenal-mittfältaren har omgärdats av otaliga transferrykten då hans kontrakt med klubben går ut i slutet av denna säsong. Andra klubbar som sägs jaga mittfältaren är Liverpool och AC Milan. Real Madrid ryktas nu även de vara intresserade av Ramsay vilket gett Bale hopp om att få landsmannen som klubbkamrat.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen