fbpx
Connect with us

SILLY SEASON; Snart stänger fönstret

Publicerad

on

Malmö FF köper loss Erdal Rakip från Benfica. Den allsvenska storklubben är nu helt överens med mittfältaren, enligt Sportbladet.
Nyligen uppgav Kvällsposten att Erdal Rakip bestämt sig för Malmö FF framför AIK – som båda varit överens med Benfica.

Nu skriver Sportbladet att MFF nu också är överens med Benficas mittfältare om en övergång. Tidningen uppger att Rakip nu kommer åka med MFF på träningslägret till Marbella den 30 januari. Rakip kommer att signera sitt kontrakt med MFF på plats i Spanien.

Jiloan Hamad klar för Incheon United.
Hammarbys tidigare stjärna Jiloan Hamad har gjort klart med en ny klubb. Han flyttar till Sydkorea och Incheon United.
Den sydkoreanska klubben Incheon United FC har presenterat Jiloan Hamad, 28, som sitt senaste nyförvärv.
Den offensiva mittfältaren, som lämnar Hammarby IF som bosman, har skrivit på för två år.

Juho Pirttijoki till Kuopion Palloseura.
GIF Sundsvall säljer Juho Pirttijoki. Den finske mittbacken lämnar Allsvenskan för Kuopion Palloseura.
GIF Sundsvall meddelar på sin officiella hemsida att Juho Pirttijoki lämnar för finska klubben Kuopion Palloseura (KuPS). Pirttijoki var utlånad till just KuPS förra säsongen.

Chelsea, Arsenal och United uppges jaga Ivan Rakitic.
Ivan Rakitic har uttryckt en önskan att stanna i Barcelona. Men nu kopplas han ihop med en flytt till Premier League.
Det är spanska tidningen Sport som rapporterar att engelska storklubben Chelsea är ute efter Ivan Rakitic.
Den kroatiske landslagsmittfältaren får ökad konkurrens i Barcelona inför nästa säsong då Ajax stjärna Frenkie de Jong ansluter i sommar. Enligt uppgifterna visar även Arsenal och Manchester United intresse för Rakitic, som har en utköpsklausul på 125 miljoner euro.
Rakitic sitter på ett kontrakt till 2021. Tidigare uppgifter har gjort gällande att Barcelona känner att det är dags att sälja honom. Själv uttryckte Rakitic i går att han vill stanna i Barça.
– Jag är i min bästa form och jag vill fortsätta i Barcelona, säger Rakitic till Marca.

Den italienska storklubben Inter visar intresse för Parmas portugisiske mittback Bruno Alves.
Inter är på jakt efter att värva en rutinerad försvarare innan transferfönstret stänger på torsdag. 37-åringen kan ersätta brasilianske mittbacken Miranda – som jagas av bland annat Monaco.
Dominoj Vida (Besiktas) och Gian Marco Ferrari (Sassuolo) ska vara två andra alternativ för Inter. Transferexperten Gianluca Di Marzio skriver på sin hemsida att Inter nu visar intresse för Bruno Alves.

Leandro Paredes till Paris Saint-Germain!
Den argentinske landslagsmittfältaren Leandro Paredes lämnar Zenit St Petersburg för Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain bekräftar på sin officiella hemsida att Leandro Paredes, 24, är klar för klubben.
Den argentinske landslagsmittfältaren köps loss från ryska Zenit St Petersburg. Paredes har signerat ett kontrakt till sommaren 2023.

Tottenham uppges utmana om Carlos Soler!
Tottenham planerar att försöka värva Valencias mittfältare Carlos Soler inför nästa säsong, enligt uppgifter. Juventus har tidigare bekräftat sitt intresse för Carlos Soler. Mittfältaren har även kopplats ihop med klubbar som Manchester City, Paris Saint-Germain och Barcelona.
Nu rapporterar ESPN att Tottenham ger sig in i dragkampen om Soler. De förbereder ett bud till Valencia på 30 miljoner pund, men först till sommaren. Tottenham har inte värvat en enda spelare sedan Lucas Moura anslöt från Paris Saint-Germain i januari 2018.

Medhi Benatia klar för Al Duhail.
Den marockanske landslagsbacken Medhi Benatia, 31, lämnar Juventus och Serie A för Al Duhail i Qatar. Juventus meddelar på sin officiella hemsida att mittbacken Medhi Benatia sålts till Al Duhail SC i Qatar.
Prislappen landar på 8 miljoner euro, men kan stiga med ytterligare 2 miljoner euro. Benatia hann spela bland annat 40 matcher i Serie A och 14 matcher i Champions League för Juventus under 2,5 säsonger.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen