fbpx
Connect with us

EXPERTREK: Säkert garderingsspel ger bra utdelning!

Publicerad

on

Mitt andra spel för kvällen känns lika bra som mitt första rek Hannover – RB Leipzig. Eftersom jag garderar upp spelet och även här kör hårt på insatsen blir det ett riktigt bra spel. Jag vänder mig till La Liga för att hämta detta spel.Tillsammans med dagens första rek bildar denna singel också en dubbel som genererar över 3 gånger pengarna, dubbeln känns oförskämt bra. Jag spelar givetvis spelet på Betsson som har sin kampanj för nya och gamla kunder som man absolut ska del av, när fick gamla kunder senast en bonus extra!

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Huesca – Valladolid

TYP AV SPEL / Singel / Dubbel
LIGA/LAND / La Liga / Spanien
ARENA / Estadio El Alcoraz (Huesca)
SPELSTOPP / 1 februari klockan 21,00
SPEL / X2
ODDS / 1,60
SPELBOLAG / Betsson 

SPELMOTIVERING:

Huesca är ohjälpligt sist i serien, de måste vinna varje match och har press på sig att göra detta, men det fungerar inte. Nu tog man överraskande ett kryss på bortaplan senaste, vilket gör att garderingen känns rätt, en liten medgångsboost kan det plötsligt finnas i laget. Valladolid måste också vinna sina matcher, man är indragen i bottenstriden, det är bara fyra poäng ner till att ligga under det röda strecket och varje poäng är nu viktig. Samtidigt är det bara sju poäng upp till Alaves på en femte plats. Att inte ta poäng mot seriens sämsta lag kan bli förödande. X2 känns som ett riktigt bra spel.

ANALYS Huesca:

Huesca går inte bra, de har fruktansvärt dåliga 17-39 i målskillnad och har endast vunnit två matcher på 21 spelade, hela 13 förluster har det blivit. Detta håller givetvis inte för att vara kvar i La Liga. Inte ens Messi skulle kunna rädda kvar detta lag i högsta ligan. Hemma är man inte heller bra, givetvis är man även sist i denna tabell, man har orkat skrapa ihop sju poäng på tio matcher, detta kommer man inte långt med. I målskillnad är det 8-15. Senaste hemma matchen mot Atletico Madrid blev det trots allt ”bara” förlust med (0-3). Nu tog man en seger mot Betis 5 januari (2-1) , vilket var första hemmasegern och med bortapoängen i senaste omgången mot Real Sociedad (0-0) kanske det trots allt finns ett liten ljus i tunneln. Det är dock väldigt svagt.

SENASTE MATCHEN I LIGAN

  • Real Sociedad – Huesca 0-0
  • Bollinnehav: 68% – 32%
  • Målchanser: 8–8
  • Skott på mål: 1-1

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

  • Vinst: 1/5
  • Oavgjort: 2/5
  • Förlust: 2/5
  • Målskillnad: 6-8

LAGETS SKYTTEKUNG:

Inte lätt att hitta en skyttekung på ett lag som endast har gjort 17 mål! men två har gjort tre mål var Cucho och Gallar.

SKADELÄGET:

  • Helt borta: Lusinho ( knäskada).
  • Troligen borta: Brezanic ( muskelbristning), Melero ( ingen skada rapporterad)

ANALYS Valladolid: 

Valladolid är inte så mycket bättre än dagens hemmalag, det skiljer visso massor av poäng (13), men det är ju inte så att de springer runt och glädjer oss med topp offensiv fotboll. 25 poäng har man skrapat ihop på 21 matcher, det är väl ok, men målskillnaden är 19-24 på dessa matcher. Alltså bara två mål bättre än dagens hemmalag. ”Det är tur man inte har detta lag som sitt favorit lag”. En stor fördel inför kvällens match är att de är lika bra borta som hemma, vilket skulle betyda att ett kryss bör man kunna komma åt ikväll. Med 9-11 i målskillnad och 14 poäng tillhör man faktiskt ett av de bättre lagen på bortaplan. På de fem senaste borta matcherna har man bara två förluster på fem matcher, senaste förlusten kom 20 januari mot Levante (0-2) som placerar sig precis ovanför i serietabellen. Nu är det en måste match, det är bara fyra poäng ner till Celta som ligger under strecket. ett lag som man för övrigt slog hemma för några dagar sedan (2-1).

SENASTE MATCHEN I LIGAN

  • Valladolid – Celta Vigo: 2-1
  • Bollinnehav: 63% – 37%
  • Målchanser: 18–11
  • Skott på mål: 8-3

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

  • Vinst: 1/5
  • Oavgjort: 2/5
  • Förlust: 2/5
  • Målskillnad: 5-6

LAGETS SKYTTEKUNG:

Inte heller här finns det mycket att skryta om. Plano är bästa målskytt med endast tre kassar gjorda.

SKADELÄGET:

  • Helt borta: Luismi (ankelskada), Michel (avstängning)
  • Troligen borta: Cop (muskelskada), Cotan (muskelskada), Ivi ( sjuk), Unal (sjuk).

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

7 Oktober Valladolid – Huesca 1-0

VARNING FÖR!

Det är en måste match för båda lagen, Huesca är kanske lite på gång, men uddlösa, dock hemmaplan som alltid är till fördel. Valladolid, kanske ställer ut skorna och tror att det ska gå av sig själv, när man möter seriens just nu sämsta lag. Får Huesca in första målet kommer det bli svårt att bärga åtminstone krysset som vi är ute efter. jag ser faran i att det kan bli ett bortalag som verkligen inte gör jobbet. Bägge lagen är helt urusla på att gör mål, ett mål kan räcka i matchen Trots det går jag hårt in på även denna match, jag tror att bortalget man klarar ett kryss ikväll.

SPEL / X2
ODDS / 1,60
SPELBOLAG / Betsson 

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen