fbpx
Connect with us

Espanyol

Piqué kan straffas efter sin målgest i derbyt

Publicerad

on

Det var inte bara matchen det stormades kring. Barcelonastjärnan Gerard Piqué är även han i blåsväder. Inte nog med att han drog på sig en skada efter matchen, nu kan han även komma att stängas av efter sin målgest upp till tre matcher.

Det var en stökig tillställning när Barcelona gästade Espanyol under helgen. I ett fruktansvärt ösregn och nästintill ospelbar plan, lyckades Barcelona få till en sen kvittering (1-1) mot rivalen Espanyol. Poängräddare för dagen blev Gerard Piqué, som efter målet firade genom att tysta publiken med ett finger framför munnen.

Enligt Marca har nu en utredning dragit igång mot 31-åringen, dels för målgesten som han gjorde i samband med målet, men även att spanjoren ska ha uttryckt sig nedlåtande om Espanyols historia efter matchen. Dessa två incidenter i kombination med varandra, kan enligt tidningen leda till en avstängning på en till tre matcher.

Även skadan han ådrog sig kan hålla honom borta från spel i den stundande Champions League-matchen mot Chelsea som spelas den 20:e februari.

Vad tänker ni kring en sådan avstänging? Är det rimligt att stänga av Piqué i efterhand för hans agerande?

Managed By Sportpanelen