fbpx
Connect with us

Speltips 18/1: Dagens bank blir en dubbel.

Publicerad

on

En riktigt dålig söndag avslutade helgen. Efter ett par bra dagar blev det endast rött i min rekar. Skulle kunna skylla på fel VAR beslut eller något annat men dåliga ursäkter hjälper inte bara något bara ta nya tag.
Denna vecka börjar med en dubbel som jag även spelar som singlar. Men glöm inte trycka fram Sverige när vi möter Egyptiern klockan 18.00 och viktiga poäng står på spel. Vinst i denna och vi går in i en riktigt bra nästa runda. Inget spel i matchen bara ett riktigt hejande vid tv: n.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ HAMBURGER – OSNABRÜCK / AVSPARK 20.30
Seriens bästa lag i Bundesliga 2, Hamburger har problem med att stänga vissa matcher och det blir för att man blir för heta och tappar lite i det defensiva arbetet. Nu får man kämpa onödigt hårt i varje match, men lycka trots detta ligga tvåa. I år är det året man ska komma tillbaka till Bundesliga om man bara kan fortsätta producera framåt (31-19 i mål 30 poäng) och inte släppa in den där extra bollen. Ikväll möter man Osnabrück som ligger på en elfte plats (20-21 i mål 22 poäng) ett lag som spelar tätt bakåt och väntar på den där kontringen som ska generera målchans. En riktigt svår match, det skiljer trots allt bara åtta poäng mellan lagen. Men bortalaget är inte i närheten av samma klass och med hundra procent focus blir det en etta som ska med på min dubbel.

⚽ CAGLIARI – MILAN / AVSPARK 20.45.
Alla börjar nu frukta Milan som vid seger ikväll drar ifrån Inter i serieledning (37-19 i mål 40 poäng). Milan är grymma framåt med eller utan Zlatan och ikväll sägs det att den store ska spela från start igen i serien! Man har lite skador i den defensiva biten och där kan det vålla problem, men framåt är man just nu äckligt bra och det räcker långt när man på bortaplan möter Cagliari som bara tagit en poäng på de fem senaste. Hemmalaget har problem och ligger precis över strecket (23-34 i mål 14 poäng). Trots bortaplan ska Milan städa av denna match och vinna med mer minst två bollar då hemmalaget har släppt in näst mest i hela serien. Tvåan gjuten i singel och dubbel, samt ett Asien spel till bra odds.

✅ SPELEN:
👉 Hamburger – Osnabrück: 1:a / Odds 1.55 / Spelvärde 5 av 5.
👉 Cagliari – Milan: 2:a / Odds 1.60 / Spelvärde 5 av 5
👉 Milan Asien – 1.75 2:a / Odds 3.10 / Spelvärde 4 av 5
👉 Dubbel: Hamburger 1:a – Milan 2:a / Odds 2.48 / spelvärde 5 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen