fbpx
Connect with us

Tre singlar och en trippel blir lördagsspelet!

Publicerad

on

Det blev en riktigt dålig fredag där bägge mina matcher gick fel väg. Idag in på rätt spår igen med full fokus på matcher i England och en avstickare till Jämtland där iskalla MFF spelar för sin heder.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Speltips inför Östersund – MFF

Det är just nu rent av pinsamt att se Malmö FF spela fotboll. Att förlora hemma mot Mjällby med 0 -1 innan VM kvalet, ger undertecknad en viss skeptisk undertoning att man i Malmö lägret ser pengarna i CL viktigare än att vinna allsvenskan. Så ska det givetvis inte vara med den truppen man besitter. Det man presterar just nu får mig absolut att fundera på vad man håller på!

Östersund har tagit in ett gäng gamla beprövade gubbar på tränarbänken där Per Joar Hansen och Lasse Lagerbäck nu husarer, allt för att rädda det sjunkande skeppet Östersund som redan har förlist och sjunker till botten snabbare än en rysk ubåt. Givetvis är detta för sent, men en och annan destruktiv poäng kan man nog gneta ihop på plastgräset i snö och minusgrader. Dock är det redan tack och hej då med jämtlänningarna och vi lär nog aldrig mer se dem i allsvenskan efter denna säsong.

Allt annat än en MFF seger är under all kritik och här ska man vinna med mer än en boll. För att få upp oddset så blir det ett Asien spel som singel och en rak tvåa i kommande trippel.

Spelet: Malmö FF seger Asien -1,5 mål.
Odds: 1.68
Spelvärde: 4/5
Spelbolag: William Hill
Avspark: lördag 16/10 klockan 15.00

Speltips inför Gillingham FC – Sunderland

Dags för spel i League One i England där nitton placerade Gillingham tar emot Sunderland som är ett topplag och just nu ligger på en fjärde plats i serien. Här är Sunderland favoriter och bör/ska vinna. Det som kan ställa till det är bortaplan, där man är riktigt urusla med endast 4 inspelade poäng och 4-8 i målskillnad på fyra spelade matcher. Men om man ser till hur Gillingham spelat hemma där man endast har tagit 5 poäng och har 5- 9 på hemmaplan på fem matcher så ska detta jämnas ut med att Sunderland är ett klart bättre lag som har räknats in som en av seriefavoriterna innan serien startades.

Här blir det enkelt att välja sida där oddset nästan kliver upp till dubbla pengarna.

Spelet: Sunderland seger
Odds: 1.89
Spelvärde: 4/5
Spelbolag: William Hill
Avspark: lördag 16/10 klockan 16.00

Speltips inför Scunthorpe – Forest Green

Dags att gräva ner sig i engelska League two där serieledande Forest Green med 23 poäng och 20-10 i målskillnad åker till bortamatch mot seriens just nu sämsta gäng i form av Scunthorpe som har tagit 7 poäng och har 7-23 i målskillnad.

Här är det bortaplan igen, men denna gång är det bara underskattning som gör att spelet inte ska sitta klockrent denna lördag. Inför detta möte har hemmalaget tagit en poäng och har 3-16 i målskillnad på de fem senaste matcherna, medan Forest Green har 7-2 i målskillnad och plockat 10 av femton poäng.
Detta blir en rak tvåa och blir också lördagens Maxbet.

Spelet: Forest Green seger
Odds: 1.58
Spelvärde: 5/5
Spelbolag: William Hill
Avspark: lördag 16/10 klockan 16.00

Dagens trippel:
Hämtas in i dessa tre matcher där oddset är helt ok denna lördag

Malmö seger / Odds 1.36
Sunderland seger / Odds 1.89
Forest Green seger / Odds 1.58
Total odds: 4.06
Spelvärde: 4/5
Spelbolag: William Hill
Spelstopp: Klockan 14.59

”Nu kör vi, allt eller inget”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen