fbpx
Connect with us

Bundesliga på agendan denna fredag!

Publicerad

on

✅ Speltips inför Hoffenheim – FC Köln

En match i Bundesliga denna kväll. Här ser jag en bra anledning att agera bookmaker i en förmodligen jämn drabbning.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Hoffenheim är bättre än vad tabellen visa!

Hoffenheim går inte riktigt som väntat och har startat säsongen tveksamt där man bara ligger på en elfte plats med 8 poäng och 12-11 i målskillnad inför kvällens match. Hoffenheim blev dessutom helt överkörda innan VM uppehållet när man förlorade mot Stuttgart borta med 3-1. Laget har bara två vinster på de inledande sju matcherna, vilket man absolut inte kan vara nöjda med om man ser på att man har ett absolut slagkraftigt lag för att kunna vara med högre upp. Nu fick man ett litet uppehåll och det kan ha kommit i rätt tid då man har tre förluster, ett kryss och bara en seger på de fem senaste matcherna. Laget ska inte underskattas vilket också spelbolagen har tagit fasta på när man satt dem som favoriter i denna match

Köln går som en tysk stridsvagn!

Köln har inlett Bundesliga säsongen på ett mycket imponerande sätt. Laget hittas på sjätte plats i tabellen med 12 poäng och 13-9 i målskillnad. Man är har bara förlorat en match på de sju spelade omgångarna som varit och innan uppehållet sköt man sönder Fürth på hemmaplan med 3-1. Det ska sägas att förlusten kom mot Bayern München, där Köln laget föll på bortaplan med 3-2. Köln har en riktigt bra offensiv där man gjort mål framåt i alla sina matcher. Men man har också släppt in minst ett mål i alla matcherna, vilket gör att det blivit hela tre kryss i de sju spelade omgångarna som varit.

Spelet:

På förhand är det två jämna lag, men där Hoffenheim ska ha fördel av hemmaplan, detta till trots att Köln har startat säsongen fantastiskt bra. Hemmaplan har också gjort att Hoffenheim blivit favoriter på spelbolagen samt att man över lag alltid har lätt för Köln. När man möttes förra säsongen så vann man båda matcherna, då blev det 3-1 hemma och 2-3 borta till Hoffenheim.

Jämn drabbning ger spelmöjligheter som bookmaker till grymt odds.

Detta kan bli en målrik match då båda lagen vill vinna, men samtidigt så kan det också bli en mål snål match då bägge vill åt poängen. Jag tycker Köln har undervärderat av spelbolagen och absolut ska ha en chans att ta poäng i denna drabbning. Visst kan det vara svårt att åka till PreZero Arena och ta med sig alla poängen, men att man ska klara en poäng är absolut spelvärt enligt mig. Köln har trots allt bara förlorat mot jätten BM och det på bortaplan. Detta är en drabbning där vi kommer få sen underbar fotboll där ett kryss så här på förhand är ett bra val, därför bokar jag Hoffenheim på Spelbörsen och vinner spelet på att det blir kryss eller en tvåa i matchen.

Vill du i stället spela en slant på x2 så får du på William Hill 1.72 i odds.

Spelet: Boka Hoffenheim = Vinst på x eller 2 i matchen.
Odds: 2.14
Exponering: 570 kronor för att vinna 500 kronor netto
Spelvärde: 4/5
Spelbolag: Spelbörsen
Avspark: Fredag 15/10 klockan 20.30

”Nu kör vi, allt eller inget”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen