Alla SpeltipsAllsvenskanBettingpanelenNorrköping

SPELTIPS inför Dalkurd-IFK Norrköping; Grymt odds på målspel måste testas!

IFK Norrköping fortsätter jaga guld!

Det börjar dra ihop sig inför avslutningen på den allsvenska säsongen. På Gavlevallen tar bottenlaget och nedflyttnings hotade Dalkurd emot guldjagande IFK Norrköping. Vi låter tabellen tala, det här vinner bortalaget. Vi har två singelspel som vi testar denna lördag kväll.

Spelen vi använder är två stycken singlar på samma match, IFK Norrköping att vinna till oddset 1,57, samt andra spelet hcp spel där vi spelar IFK Norrköping -1 och att vinna odds 2,56.

Högsta oddsen hittar vi hos bet365

 

Spelanalys Dalkurd;         

Allsvenskan börjar dra ihop sig inför slutspurten och endast nio omgångar återstår. Då kliver Dalkurd in i ett mycket kritiskt skede av säsongen. Man ligger för närvarande på 15:e och näst sista plats i tabellen med ynka fjorton poäng. Endast Trelleborg har varit sämre hittills. Upp till kvalplatsen där Sirius återfinns är det fyra poäng och en uppryckning tycks vara behövlig om det ska bli allsvenskt spel för de grönklädda även nästa år.

Men hur ser då formen ut? Tja, visserligen kommer man till matchen med två kryss i bagaget, mot IFK Göteborg och Kalmar FF. Men den där riktigt höga nivån som skulle krävas såhär i slutskedet på säsongen har uteblivit. Man har inte vunnit på tre raka matcher och känslan säger mig att lite nerver börjar kicka in i laget nu när nedflyttningen börjar brännas. Nu ställs man mot guldjagande IFK Norrköping som dessutom har vind i seglet. I vårens möte åkte man på stryk med 4-2 mot östgötarna. Jag tror på ett liknande scenario under lördagen.

 

Spelanalys IFK Norrköping;
Som vi varit inne på tidigare så är IFK Norrköping just nu inne i racet om SM-guldet. Man ligger på tredjeplats och upp till AIK i ledningen är det sex poäng. Samtidigt har man bara två poäng upp till Hammarby på andraplatsen. Det som framförallt satt laget i detta intressanta läge inför avslutningen är förra helgens seger över AIK. Som första allsvenska lag på över ett år lyckades man besegra den suveräna serieledaren med 2-0 på hemmaplan och inkasserade tre livsviktiga poäng i guldstriden. Bakom segern låg förre AIK:aren Simon Thern som stod för en mycket bra match.

Värde analys;

 • IFK Norrköping har vunnit fyra av sina sex senaste matcher.
 • IFK Norrköping är obesegrade i sina sju senaste matcher och fyra senaste bortamatcher.
 • Dalkurd har inte vunnit på tre matcher.
 • IFK Norrköping vann vår mötet med 4-2.
 • Dalkurd ligger näst sist i tabellen, medan IFK Norrköping jagar guld.

Spelförslag; Dalkurd-IFK Norrköping

 • Matchstart: 18,00
 • Arena: Gavlevallen, kapacitet 6432
 • Spel 1: IFK Norrköping 2:a
 • Odds: 1,57 gånger pengarna.
 • Spel 2: IFK Norrköping hcp -1 och vinst.
 • Odds: 2,56
 • Spelbolag: bet365

Ta del av bet365 fantastiska kampanj genom att klicka på rutan nedan.

Gå till kampanj

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *