Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelenChampions LeagueInter

SPELTIPS 17/9: Inför Inter – Slavia Prag; jag backar ett spel på Betfair Exchange.

Slavia Prag ska vara en mums bit för Inter hemma, till förhöjt odds spelas ett riktigt bra backa spel.

Då var det äntligen dags för underbara Champions League att komma igång med sitt gruppspel. Äntligen går de bästa lagen in i spel med början under tisdagen. Det största problemet kommer att bli vilken eller vilka matcher man ska se, vem vill missa när Dortmund tar emot Barcelona eller när Napoli tar emot Liverpool! Jag riktar dock in mitt spel på Inters hemmamatch mot Slavia Prag och ser här att jag får ett riktigt bra odds på Betfair Exchange, som jag givetvis klipper direkt.

Har ni inte redan gått med i vår suveräna kampanj på Betfair Exchange så är det verkligen dags, se den nedan. Är ni redan med så häng på spelen i september så kör vi mot nya mål. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Inter – Slavia Prag

Laganalys: Grupp F i Champion League kommer bli ett riktigt getingbo, Barcelona, Dortmund, Inter och så den förmodade slagpåsen Slavia Prag. Under tisdagen sätts ribban när Dortmund tar emot Barcelona och Inter tar emot Slavia Prag. Ett Inter som har storsatsat för att utmana de så suveräna Juventus om ligatiteln i Serie A och visst har det börjat bra, efter två omgångar har man full pott. Men då har man mött riktigt dåliga lag i Lecce hemma (4-0) och Udinese hemma (1-0). Nu måste man också påpeka att Udinese fick en spelare utvisad redan efter 35 minuter i sin bortamatch mot Inter, hur man ska värdera denna seger är mer fundersamt. Med nya Conte som tränare finns det givetvis mycket att ta av, men frågan är hur långt det kommer räcka i ligan! Nu tar man emot Slavia Prag i första omgången av CL, vilket får räknas som en bra öppningsmatch om man jämför med vad som väntas i gruppen. Att laget ska ta alla tre poängen anses som stor och man är också storfavorit till vinsten, det är dessutom hemmaplan, här måste man ta en trea när man möter gruppens sämsta lag!

Slavia Prag drog nitlotten när man hamnade i Grupp F, det är väl alla överens om. Att laget ska kunna röra något av de andra lagen på bortaplan känns som en stor osannolikhet. Man ska dock ha all respekt för laget som har 19-2 i målskillnad i sin liga, efter nio omgångar. Laget har fortfarande inte förlorat mot något lag i serien, men har kryssat två gånger, dels mot Opava borta (1-1), ett Opava som ligger sist i tabellen och så mot Karvina även detta borta (0-0), Karvina ligger trea från slutet. Här ser jag ett svaghetstecken när man nu möter Inter på bortaplan som ska hålla mycket högre klass jämfört med motståndarna i ligan.

Spelförslaget: Inter är storfavorit och det ska man givetvis också vara på hemmaplan, visst ska man respektera sina motståndare och se upp med att de har gått riktigt bra i sin hemma liga. Det ska råda stor klasskillnad mellan lagen i denna match.. När Inter dessutom har fördel av hemmaplan så är det inte så mycket att snacka om. Jag backar Inter till just nu 1.65.  Jag kommer dock att lägga spel två, där jag även försöker få upp oddset på hemmaseger till 1,80, Detta spel kommer jag låta ligga till en stund in i matchen för att se om det kan gå igenom. Denna möjligheten finns på Betfair Exchange, vilket jag varmt rekommenderar att utnyttja.

Liga: Champions League / Land: Italien / Spelplats: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) (Milan) / Spelstopp: 17/9 kl 18,55 / Insats 850 kr / Spel: Backa Inter = 1.a / Odds 1,65 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *