Alla SpeltipsAthletic BilbaoBetfair ExchangeBettingpanelenLa Liga

SPELTIPS 13/9 : Inför Mallorca – Ath. Bilbao; här hittar jag ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange.

Riktigt svår bortamatch väntar för Bilbao, jag har ett kanonspel på matchen.

Äntligen ligaspel igen efter att vi har fått traggla oss igenom ojämna matcher i ett flertal EM kval matcher. Spelen i september har gått precis som förväntat, jag har fullständigt briljerat med att sätta tio av elva spel de första dagarna under september månaden. Allt som vanligt på Betfair Exchange. Det är nu ett skönt netto när vi går in i en helg med massor av alternativ på spelmarknaden. Att hitta rätt bland alla spel är inte lätt, men jag kommer guida er framåt, där vi fortsätter vinna över de andra spelarna och fortsätta plocka in cash till vår egna plånbok från spelbörsen. Inför fredagen den trettonde så hittar jag ett riktigt bra spel i La liga.

Har ni inte redan gått med i vår suveräna kampanj på Betfair Exchange så är det verkligen dags, se den nedan, är ni redan med så häng på spelen i september så kör vi mot nya mål. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Mallorca – Ath. Bilbao

Laganalys: Mallorca kommer från spel i La Liga 2 där man placerade sig först på en femte plats förra året. Detta blev till en kvalplats och med hårt jobb tog man sig hela vägen till La Liga genom att besegra Dep. La Coruna i finalen. Mallorca är som en jojo, det går upp och ner för den spanska klubben på den underbara paradisön och tyvärr så snurrar sig jojon ibland åt helt fel håll, där snöret mer trasslar in sig än går som en skön tråd upp och ner. Att man nu ska hålla till i de nedre regionerna av högsta ligan är inget som kommer förvåna någon när vi gör facit 2020. Man har inte heller börjat speciellt bra i säsongsupptakten. Innan EM uppehållet hann man hunnit spela tre matcher i La Liga och det har blivit S 3 V 1 O 0 F 2 M 2:4 P 3, där man vunnit mot Eibar hemma i första omgången (2-1) sen har det blivit två förluster, dels mot Real Sociedad hemma (1-2) och borta mot Valencia (2-0). Mallorca placerar sig redan nu på en nedre halvan av tabellen och där kommer de få kriga för att undvika ännu en nerflyttning. När man nu tar emot Ath. Bilbao på sin hemmaarena Estadio de Son Moix så kommer man verkligen få bekänna färg, för att kunna ta åtminstone en poäng måste blåstället på och jojon rulla felfritt.

Om det är ett hemmalag som kommer att kriga i botten så är det tvärtom med bortalaget Ath. Bilbao. Laget  har fina förutsättningar att vara med och slåss om topp fem placeringarna denna säsong. Det som tyvärr är lite av deras akilleshäl är lagets bortaspel som har hacket varje säsong, kan man bara få till detta blir man livsfarliga. Att de är grymma hemma på Estadio San Mamés visade man redan i premiäromgången när Barcelona kom på besök. Man vann matchen och nollade storlaget som är seriefavoriter till att vinna titeln. (1-0). När tre matcher är spelade så har man fortfarande inte förlorat någon match S 3 V 2 O 1 F 0 M 4:1 P 7, förutom Barcelona så har laget på bortaplan kryssat mot Getafe (1-1) och vunnit hemma mot Real Sociedad (2-0). Jag hoppas ni ser mönstret i hemma och borta spelet! Nu väntar en bortamatch som inte är lätt, men där det krävs poäng om man ska vara med hela vägen till topp fem i år..

Spelanalys: Det är en svår match för Mallorca när storsatsande Bilbao kommer till ön, samtidigt är det ett spöke som Bilbao har att jobba med när det gäller deras bortaspel. Nu ska det dock vara klasskillnader mellan lagen om man ser över hela säsongen. Det har det varit landslagsuppehåll och då är det än mer ovisst hur man ligger till, allt från att spelare har varit borta på läger till att man inte har spelat matcher på någon vecka. I normala fall ser jag detta som ett bra backa spel på Ath. Bilbao till just nu fina 2,58 på Betfair Exchange. Men med de förutsättningar som jag skriver här så går jag istället för ett bookmaker spel och bokar Mallorca till just nu låga 3,48. På detta spel vinner jag både på att det blir kryss och att Ath. Bilbao vinner matchen.

Liga: La Liga / Land: Spanien / Spelplats: Estadio de Son Moix (Palma de Mallorca) / Spelstopp: 13/9 kl 21,00 / Insats 450 kr / Spel: Boka Mallorca = vinst vid kryss eller Ath. Bilbao seger / Odds 3,48 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *