fbpx
Connect with us

Sadio Mané kan vara spelklar mot Everton

Publicerad

on

Sadio Mane

Efter att ha testat positivt för COVID-19 har Sadio Mane befunnit sig i karantän, men nu kan han vara tillbaka igen. I så fall skulle det ge Liverpool en enorm boost på Merseyside-derbyt.

Sadio Mané kan spela i derbyt mot Everton

Liverpools anfallare Sadio Mané har börjat träna i sitt lag igen. Han är därmed tillbaka inför Liverpools möte med Everton på Goodison Park. Han kommer troligen att vara en del av helgens Merseyside-derby.

Ute ur karantänen

Mané testade positivt för COVID-19 i början av oktober och har isolerat sig de senaste 10 dagarna.

Enligt The Guardian är dock Mané tillbaka i Melwood nu och förbereder sig inför lagets nästa match. Om Mané verkligen är tillbaka, så skulle det innebära en enorm boost för laget inför Merseyside-derbyt. Mané skulle kunna starta matchen tillsammans med Firmino och Mohammed Salah.

En viktig spelare för Liverpool

Mané har varit med på tre matcher och gjort tre mål. Hans prestationer under säsongen är emellertid inte den enda anledningen till att vi tror att han skulle bli ett stort bidrag för Liverpool i helgen.

Under sin tid i Anfield har han deltagit i 174 matcher, där har han gjort 84 mål och utfört 34 assister. Mané har under lång tid bevisat att han är en utmärkt spelare. Förhoppningsvis kommer Mané att börja spela igen på lördag.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen