fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG 9/12: INFÖR ONSDAGEN BLIR DET FAVORIT I REPRIS!

Published

on

Tisdagen slutade riktigt bra när Watford gjorde jobbet hemma och pengarna både på matchspelet och på Asien -1,75 till fina 2.88 satt som ett smäck. Inför onsdagen så är det ett utbud som inte tilltalar mig speciellt, det är ännu en omgång i CL och här får det på sin höjd bli livespel på några matcher.

I Liverpools trupp förvänts det bli rotation, om det inte blir för många som inte spelat på länge kan det bli en slant i denna match, man bör kunna vinna med rotation.

Spännande avslutning i Grupp B där Inter måste vinna samtidigt som det inte får bli kryss i gruppens andra match. Real Madrid har blivit galna favoriter i sin match vilket kan vara befogat med hemmaplan, men Mönchengladbach kommer sälja sig dyrt och detta är en mycket intressant match i livespelet.

I grupp A tar Salzburg emot Atl. Madrid, där Madrid laget behöver en poäng, en match som det verkligen går att spela bägge lagen gör mål beroende på hur matchen ser ut från start. Om det ser bra ut för Atl. Madrid och man går för seger så är det n fin tvåa till över två gånger pengarna. Jag låter de första minuterna bli avgörande om det blir spel eller inte.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Men nu till min match som jag spelar från start. Här är det lite favorit i repris när Vendsyssel tar emot Esbjerg hemma på Nord Energi Arena i Hjörring. Det är botten mot toppen där hemmalaget har 13-27 i mål på tretton matcher och 11 poäng. Att jämföras med ett Esbjerg som har gett mig pengar i ett antal matcher den senaste tiden. Laget placerar sig på en andra plats 23-14 i mål och 29 poäng. Nu ska man veta att Vendsyssel är så mycket bättre hemma än borta vilket gör att oddset har blivit lite högra än vad det skulle vara enligt mig. Jag ser trots detta Esbjerg som ett bra spel ikväll och sparkar in både en rak tvåa och ett par Asien spel.

✅ DÄRFÖR ÄR ESBJERG ÄR ETT BRA SPEL IKVÄLL!
👉 Esbjerg har bäst form i serien, de fem senaste har man 11-3 och maxat med 15 poäng av 15 möjliga.
👉 Esbjerg har 11-7 på sex matcher borta och 13 poäng.
👉 Esbjerg har bara förlorat två seriematcher under denna säsong. Med nio vinster och två kryss är man absolut i toppen för att göra upp om platserna till Superligan.
👉 Esbjerg har vunnit sina två senaste matcher med 2-0 en borta mot Köge (sjunde plats) och en hemma senast mot Kolding ( tionde plats ), Nu möter man ett liknade motstånd.
👉 Vendsyssel har på de fem senaste 5-11 i målskillnad och då har man endast mött Silkeborg som är bättre än topp sex (2 gånger ). Vi ska också lägga in att samma Silkeborg som man mötte hemma fick man stryk av på bortaplan (4-1)
👉 Med tre matcher kvar innan uppehåll så kommer detta bli otroligt viktiga poäng för båda lagen, här kan jag inte låta bli att se Esbjerg som det absolut starkaste laget och om man jämför statistik så ska det vara stor fördel bortalaget.
❗ Vendsyssel har bara vunnit en match på de fem senaste och det var i förra omgången, men det var mot topplaget Silkeborg hemma (2-1) så den ska tas med som ett utropstecken i detta spel.

✅ SPELET:
👊 Esbjerg 2:a / Odds 1.74
👊 Esbjerg 2:a Asien – 1/ Odds 2.30
👉 Esbjerg 2:a Asien – 1.75 / Odds 3.75

” När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen