ArsenalFotboll

Klart: Arséne Wenger lämnar Arsenal

Efter 22 säsonger väljer fransmannen att kliva av

Det har länge varit en het debatt om Wengers vara eller icke vara i Arsenal. Nu meddelar klubben att tränaren lämnar efter makalösa 22 säsonger. 

Det är Arsenals officiella hemsida som nu meddelar att fransmannen väljer att kliva av efter 22 säsonger i Londonklubben. I ett öppet brev skriver Arséne Wenger själv om beslutet att lämna klubben. Nedan kan ni läsa vad han hade att säga till klubbens hemsida.

“After careful consideration and following discussions with the club, I feel it is the right time for me to step down at the end of the season. I am grateful for having had the privilege to serve the club for so many memorable years. I managed the club with full commitment and integrity. I want to thank the staff, the players, the Directors and the fans who make this club so special. I urge our fans to stand behind the team to finish on a high. To all the Arsenal lovers take care of the values of the club. My love and support for ever.”

Vem som kommer att efterträda Wenger är oklart – men de senaste ryktena har placerat Domenico Tedesco i klubben. 32-åringen har tagit Schalke till en imponerande andraplats i Bundesliga den här säsongen och hans unga ålder ska vara ett spännande alternativ till Wenger, som fyller 69 år senare under året.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller

 

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *