fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips 15/1 Inför fredagen blir det en blandad kompott.

Published

on

Torsdagens spelrekar från undertecknad blev riktigt bra när fyra av fem satt. Här var det faktiskt ishockey med på agendan. Handbolls – VM är igång och Sverige gjorde en riktigt bra match i sin premiär när man slog Nord Makedonien stort (32-20). Ett dåligt utbud på fotbollssidan idag så nu blir det faktiskt mer ishockey, vilket fortfarande är en liten chansning när det gäller mig. Dock slänger jag givetvis in en fotbollsmatch samt en liten rövare i handbollen som måste få sin beskärda del.

✅ RÄTTADE SPELFÖRSLAG TORSDAG:
🟢 Sverige HCP – 3,5 mål – Nord Nordmakedonien / Odds 1.94 / Slut 32-20
🟢 Willhem II – Groningen 2:a / Odds 2.20 / Slut 2-3.
🟢 Karpat – Lukko 2:a / Odds 2.25 / Slut 0-2.
🟢 Portugal – Island + 2.5 mål / Odds 1.65 / Slut 25-23
🔴 Portugal – Island 2:a / Odds 2.80 / Slut 25-23.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ HANDBOLLS – VM.
Dag två i handbolls – VM där många blåbärsnationer går in i spel. Spanien möter Brasilien, att Spanien ska vinna är det inget att orda om. Att spela Spanien seger till 1.07 är ju meningslöst om man inte lägger på den som en krydda på moset till andra matcher. Jag spelar istället en liten chansning i denna match och varför det är en chansning är mest på grund av rådande Corona pandemi där vi inte riktigt vet var lagen står i början av turneringen. Spanien är ett av favoritlagen att vinna hela VM och nu möter man Brasilien som går 100% framåt och ofta glömmer att det finns ett försvarsspel. Jag förväntar mig många mål i matchen trots att spanjorerna kommer rotera lite i truppen för att lufta alla i denna segermatch. Spelet det blir ett målspel i matchen.

👉 Över 55.5 mål / Odds 1.82 / Spelvärde 3 av 5.

✅ JONG AZ – ALMERE/ AVSPARK 21.OO
Två spel i denna match där grunden är ett vanligt 1X2 spel på Almeria vinst som ett Maxbet. Även ett Asien spel på att Almeria ska vinna med två mål eller mer till riktigt bra odds spelas. Anledningen till dessa spel är klasskillnader mellan lagen men också i en titt på formen och tabellen där Almeria är tvåa i serien med hela 44 poäng bara två poäng sämre än serieledande Cambuur. Laget har gjort hela 42 mål på nitton spelade matcher. Medans Jung Ajax har släppt in 48 mål på lika många matcher. Jong Ajax har bara 15 poäng och det skiljer hela 29 poäng mellan lagen. Almeria har 22 plus mål och Jung Ajax har -23 i mål. Formen är riktigt bra för Almeria med 13 poäng på de fem senaste, Jung Ajax har 4 poäng. Även om det är svårt att vinna på beställning i fotboll så bör och ska Almeria vinna denna match. Att producera en vinst med flera bollar är aldrig enkelt, men klart spelvärt med oddset på nästan tre gånger pengarna.

👉 Almeria seger 2.a / Odds 1.60 / Spelvärde 5 av 5 Maxbet.
👉 Almeria seger Asien-1.75 / Odds 2.96 / Spelvärde 3 av 5.

✅ KARLSKOGA – VÄSBY / NERSLÄPP 18.00.
Jag har som jag tidigare påpekat dålig koll på ishockeyn trots stort intresse. Jag går här enbart på form och tabellen, samt att jag då ser ett spelvärde i matchen. Karlskoga spelade jag på för ett par dagar sedan och den satt så de får nytt förtroende ikväll mot svaga Väsby som dock gör bra matcher mot Karlskoga. Senast man möttes i Karlskoga vann man (0-3) och i senaste mötet så vann man hemma efter förläggning (2-1). Nu vet Karlskoga om problemet så det är dags att sätta ner skridskon och visa var det blåa skåpet ska stå. Karlskoga har 106-90 i mål och Väsby 72-123. Spelet är vinst Karlskoga.

👉 Karlskoga seger / Odds 1.50 / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen