fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Copa del Rey bjuder på två bra spel och en dubbel !

Publicerad

on

Gårdagens spel med över 2,5 mål i matchen Girona – Atletico Madrid såg fantastiskt bra ut, med mer än halva matchen kvar var det bara ett mål kvar för att spelet skulle generera pengar. Nu blev det inte fler mål och matchen slutade 1-1, det gjorde att spelet blev ett minus. Januari startar alltså med -4 Units. Nu tar jag nya tag med att spela två stycken singlar var för sig, men lägger också upp den i den dubbel då den känns rätt. Bägge matcherna hämtar jag från Spanien och Copa del Rey. Här kommer första spelet.

Athletic Bilbao – Sevilla / Spelstopp 19,30

Atletico Bilbao; har haft stora problem den här säsongen. Det är inte mycket som fungerat för laget, varken fram eller bak. Offensiven är väl den biten som saknats mest och framförallt målen som det varit väldigt dåligt med. Men nu på sistone har man lyckats lite bättre och även Aritz Aduriz form pekar uppåt. Det har bara blivit två ligamål för Aritz, men dom har kommit nu på sistone, sammanlagt har spanjoren lyckats näta sex mål i sina sex senaste matcher som han har startat. Bilbao kommer senast från en klockren vinst borta mot Celta Vigo ( 1-2 ), tre mycket viktiga poäng spelades in och Bilbao är nu ovanför nedflyttningsstrecket. Fem raka matcher utan förlust, så på gång är man verkligen. Nu är det cup och då tror jag att man kommer fokusera på att vila spelare för att redan på söndag åter möra Sevilla i den klart prioriterade serien.

Sevilla; av de 15 senaste matcherna har de endast blivit en förlust. Det visar på en fantastisk stabilitet. Nu kommer de från dubbla kryss, borta mot Leganés och hemma mot Atlético Madrid, vilket var riktigt tajta matcher. Sevilla har hela tiden legat med i topp i ligaspelet, när Barcelona hade en svacka i början av säsongen såg det riktigt bra ut, nu Är Barcelona som vanligt tillbaka och tagit ledningen i serien, men Sevilla har fortfarande en CL plats och endast två poäng upp till Atletico Madrid på en andra plats. Borta statistiken kanske inte är den bästa, vad som är värt att tänka på är att Sevilla är bättre hemma kontra borta, trots det placerar man sig på en tredje plats med 18-12 i målskillnad. Kan de hålla ett kryss 90 minuter här, sitter de helt klart fram i förarsätet i returmötet. Någon stress att direkt vinna matchen lär nog inte kännas.

Spelvärde; bägge lagen kommer rotera i spelartruppen, det är serien om gäller först och främst, dock så har Bilbao ett tuffare läge än vad Sevilla har när det gäller seriespelet, de möts igen redan på söndag i ligan och jag tror att Bilbao kommer spara fler spelare än Sevilla, detta är givetvis bara en hypotes då elvorna inte är släppta ännu. Givetvis är Sevilla nöjda med ett kryss, för att på hemmaplan köra över AB och gå vidare i cupen.

Spelförslag;
Datum: Torsdag 2019-01-10 19:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: X2
Odds: 1,48
Units: 5/10
Bolag: Betsson

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr och 150 kr i gratisspel
 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen