fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; En kross att vänta i Copa del Ray!

Publicerad

on

Jag går in på mitt andra spel inför kvällen och ännu en gång hittar jag spelet i Spanien och i Copa del Rey. Nu blir det att vända blickarna till staden Valencia och Estadi Ciutat de València. Dock inte till storlaget Valencia utan till lillebror Levante, som tar emot Barcelona i första matchen i denna cup och det kan väl bara sluta på ett sätt, eller! Jag kan inte se att Levante ska kunna röra Barcelona hur mycket man än roterar i truppen, därför blir det max satsning på detta spel. Nu har Barcelona lurat mig ett par gånger hösten 2018, men de har verkligen hittat rätt igen. Man kommer givetvis gå vidare från dessa två matcher, frågan är om man det kommer vara klart redan efter kvällens drabbning ! Jag tror absolut det.

Levante Barcelona / Spelstopp 21:30

Levante; Det råder inga som helst tvivel om att Levante kommer att få det tufft mot Barcelona. I 16-delsfinalen ställdes man mot Lugo, ett motstånd man avvärjde relativt enkelt efter det sammanlagda resultatet 3-1, men på torsdag är det som sagt andra puckar som gäller. Levante har släppt in väldigt många mål den här säsongen ( 34 i serien ) och det kommer givetvis Barcelona utnyttja bättre än Lugo. Det är endast är ett lag i La Liga som släppt in fler mål än just Levante, jumbon SD Huesca.
Ett defensivt Levante är att räkna med i den här matchen, det är självklart deras enda chans till att lyckas hålla nere siffrorna. Barcelona gjorde hela fem mål mot Levante senast lagen ställdes mot varandra. Det är med andra ord inte mycket som talar för hemmalaget här. Dock ska sägas att Levante har gjort det riktigt bra i årets liga och placerar sig på en fin tionde plats med 30-34 i målskillnad, det är överförväntan enligt undertecknad. För en klubb av deras kaliber är det mycket bra, men i ett möte mot Barcelona, ska det inte spela allt för stor roll. Gapet är alldeles för stort mellan dessa två lag, och väljer Valverde att starta med lirare som Coutinho, Dembele och Busquets, så lär det bli en ensidig historia det här.

Barcelona; prenumerera i princip på Copa del Rey-titeln och från den här åttondelsfinalen, ska man relativt enkelt ta sig vidare. Man reser till Valencia i hopp om att kunna sätta spiken i kistan redan i match nummer ett och på så vis skaffa sig utrymmet till att rotera kraftigt i returmötet på Camp Nou.
Valverde kommer givetvis att rotera redan på torsdagen men det lär finnas med ett par spelare från den ordinarie elvan, i och med att det trots allt är det första mötet. Barcelona kommer absolut inte att underskatta Levante, i fjol förlorade de just på den här arenan med 5-4, och därför tror jag man också tar uppgiften på allra största allvar. Barcelona har vunnit fyra av sina fem senaste matcher i ligaspelet, med fler än ett mål, det ska det förhoppningsvis även bli i kvällens match.
Både Coutinho och Busquets inledde Barcelonas senaste möte mot Getafe på avbytarbänken. därför tror jag de mycket väl kan komma att starta på torsdag. det spekuleras hejvilt kring vilka som kommer att starta, men mycket tyder alltså på att det blir ett starkt lag. Barcelona går dessutom alltid starkt i cupspelet, och de har faktiskt vunnit Copa del Rey relativt enkelt under de senaste åren. Därför tror jag man besegrar Levante relativt tryggt på torsdagskvällen.

Spelvärde

Barcelona är ett av världens bästa lag, de har absolut spelare i bästa skick för att även med ” b-laget ” slå Levante. Underskattning är enda anledningen till att inte tro att Barcelona kommer vinna denna match. Nu tror jag inte det blir så och med ett bra odds från spelbolaget Betsson tar jag rygg på en säker Barcelona seger.

Spelförslag;
Datum: Torsdag 2019-01-10 21,30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 2
Odds: 1,45
Units: 10/10
Bolag: Betsson

Notera är att denna match också spelas som en dubbel med tidigare rekad match på Sportpanelen. Detta odds blir fina 2,146 / Units 5/10

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning upp till 2 500 kr och 150 kr i gratisspel  

Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

SPELFÖRSLAG; Copa del Rey bjuder på två bra spel och en dubbel !

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen