fbpx
Connect with us

Dags för Barcelona seger på bortaplan – Eller!

Publicerad

on

Ronald Koeman Barcelona

Parma var chanslösa i onsdagsspelet. 

Nu dags att knyta ihop säcken resten av månaden med spel som har högt spelvärde och lägre odds i alla matcher.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Cadiz – Barcelona

Cadiz möter ikväll Barcelona och frågan alla ställer sig ska man verkligen kunna stå emot ett före detta storlag som verkar vara helt i spillror efter att dels har anlitat en riktig skit tränare, dels tappat Messi.

Cadiz kommer givetvis få röra minimalt med boll i denna match då Barcelona fortfarande anser att det är perfekt att spela i sidled under 93 minuter och inte skapa något mer än en förlupen boll som kanske kan gå i mål. Men för den delen är Cadiz absolut inte ofarliga när man möter ett Barcelona i gungning.

Att tiden har runnit ifatt storlaget Barcelona inser nog de flesta – Ja utom de som fortfarande tror att klubben är en klubb som ska utmana om titlar med en tränare som aldrig lyckats speciellt bra som just tränare.

Jag ska försöka att inte såga Barcelona allt för mycket, men jag har sen dag ett sagt att värvningen av tränaren Ronald Koeman är ett av de största skämt som någonsin har varit i spansk fotboll – Ungefär lika stort skämt som när Helsingborg en gång i tiden tog in truckföraren Roar Hansen som tränare, då förstår alla vilken nivå detta är på. Men det intressanta är, att under tiden han har varit tränare har det aldrig varit hans fel att man har dåliga resultat, utan det är presidentens och spelarnas fel, allt enligt de flesta Barcelona fantaster, i alla fall i Sverige.

Nu efter en miserabel start av säsongen så börjar man inse att det kanske hade varit bättre att anlita just Roar Hansen eller en gul kon för en billig peng och sen satt Komans lön på spelare som kan prestera ute på plan. För hur man än vänder och vrider på det, alla tränare kan göra det bättre än Barcelonas nuvarande ledarstab, framför allt med det laget Barcelona faktiskt förfogar över.

Kan Ronald Koeman lyckas framöver ? Nä absolut inte enligt undertecknad, där jag nöjt slår mig på bröstet och säger  – Vad var det jag sa!

Tittar man då på kvällens match och det lag Barcelona har så ska man kunna krossa Cadiz, det är ju trots allt inte Bayern München man möter, så de slipper förhoppningsvis förnedringen som var i den matchen.

I Barcelona är Memphis den som skapar få chanser, men det vill inte riktigt lossna. Dags ikväll kanske! Oavsett om han får till det eller inte så är detta är en match som Barcelona bara ska vinna, om inte så bör Koman inte vänta på att få sparken, han ska själv avgå.

Jag anser att spelet ger mig tillräckligt med pengar när jag spelar en Barcelona seger ikväll. Jag lägger också ett Asien spel där det blir vinst med flera bollar för Barcelona.

  • Spel 1: Barcelona seger
  • Odds 1.60
  • Spel 2: Barcelona seger Asien -1 mål
  • Odds 2.10
  • Spelvärde 4/5
  • Avspark 22.00
  • Spelbolag William Hill

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen