fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelenFotbollManchester UnitedRoma

SPELTIPS Fotboll 28/4 inför Europa League!

✅ SPELTIPS Fotboll 28/4 Dags för semifinaler i Europa League! Spelbolagen har satt Manchester United som stora favoriter i den ena.

Dags för semifinaler i Europa League och två matcher som egentligen kan vara ovissa även om spelbolagen har satt Manchester United som stora favoriter i den ena.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MANCHESTER UNITED – ROMA / AVSPARK 21.00

👉 Här har United blivit äckligt stora favoriter och visst de går bra just nu, med en andra plats i PL och fortfarande jagande en titel så det är klart de ska vara det. United har dessutom en riktigt bra målskillnad 64-35 vilket nästan är i klass med City.

👉 Roma ligger på en sjunde plats i Serie A och hackar betänkligt. Man gör dock mål i sina matcher och även om det inte ser bra ut bakåt så producerar de framåt. Nu kommer italienarna vilja ha med sig ett bra resultat hem och 0-0 eller 1-1 är ett bra resultat för att vara Roma.

👉 Jag ser det svårt för Roma att täppa till under 90 minuter mot ett offensivt United som vill bärga en seger i första matchen. United går för seger och ska ha fördel av hemmaborgen, samt att man just nu spelar en helt ok fotboll för att vara United. Roma kommer någon gång släppa fokus när tröttheten kommer in och då kommer målet/målen i andra halvlek, Roma kommer inte vara ofarliga vid underläge, men kommer då öppna upp sig ännu mer. Skulle Roma ta ledningen ja då är det århundrades köttmur som Varberg och den kan bli svår att få hål på. Jag tror på en tät tråkig match där Roma inte försöker spela fotboll i första halvlek, men inte kommer orka stå emot United i andra. Lågt spelvärde i detta spel men bra odds när jag kör spelet halvtid/ fulltid.

👉 HALVTID/FULLTID X1 / ODDS 4.20 / SPELVÄRDE 2 AV 5.

“När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Relaterade artiklar