fbpx
Connect with us

Inför återstarten: En kamp mellan två lag – vilka vinner Serie A 2020?

Publicerad

on

scudettoskold fotboll serie a

Coppa Italia har redan hunnit starta och det ska inom kort spelas en final mellan Juventus och Napoli. Däremot är de förstnämnda med i ytterligare en het titelstrid, nämligen den om Scudetton. Ska Lazio kunna knäppa Juventus på näsan eller kommer de svartvita knipa ännu en ligatitel?

Ett tag såg ligan ut att blåsas av, med tanke på det rådande läget. Men i slutändan kom man fram till att spela färdigt säsongen för att kunna kora en mästare. En eventuell nedstängning hade skapat stora reaktioner i Rom, då Lazio är med och slåss om Scudetton för första gången på många år.

Biancocelesti imponerar

Lazio har verkligen briljerat och bjudit på en fin prestation den här säsongen. Det var nog inte många som på förhand förväntade sig att de ljusblå från Rom skulle vara den främsta utmanaren till Juventus, trots att man stått för fina prestationer de senaste åren. Likväl är de där, och de kan sannerligen känna vittring efter bucklan.

tabell serie a odds

Till sin hjälp har de haft en sylvass anfallare i Ciro Immobile, som hittills har noterats för 27 mål i ligan. Förutom Ciro Immobile, finns andra intressanta namn i Lazios trupp, däribland Luis Alberto, Sergej Milinkovic-Savic och Joaquin Correa.

Bianconeri är fortsatt stabila

Juventus står sedvanligt för en stabil prestation i ligan. Efter att ha vunnit ligan ett flertal gånger om, känner de en tajt konkurrens för första gången på ett tag. Det återstår att se om de kan hantera detta och vinna ligan trots allt.

På tal om skyttekungen Immobile, så hittar vi en viss Cristiano Ronaldo på andraplats i skytteligan. Han har noterats för 21 mål. För övrigt har Juventus en riktigt bred spelartrupp, med hög kvalité på varje position.

Vinnare av Serie A 2019/2020 – Odds Unibet

SPELA PÅ DIN FAVORIT

odds juventus lazio serie a vinnare

SPELA PÅ DIN FAVORIT

Serie A drar återstartar den 20 juni. Först ska det spelas ett antal hängmatcher, innan man kan dra igång den efterlängtade 27:e omgången.

Juventus ställs mot Bologna i sin första match efter återstarten. Matchen spelas den 22 juni, klockan 21:45.

Lazio har en tuff uppgift framför sig i första matchen. För deras del blir det ett bortamöte i Bergamo, i en match mot Atalanta. Matchen spelas 24 juni, 21:45.

Vilka tror du vinner Serie A?

TILL UNIBET

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen