fbpx
Connect with us

SPELTIPS Napoli – Liverpool; Målspel testas i kanonmatch!

Publicerad

on

Igår blev det ett antal matcher som förvånade i resultatväg, CSKA vann över Real, Bayern fick bara oavgjort mot ett riktigt bra , hungrigt Ajax. Manchester United spelade kvällens tråkigaste match i Manchester. Ja mycket var annorlunda jämfört vad vi är vana vid.

Nu går vi under onsdagen in med nya matcher i CL och jag tror att jag hittat ett bra spel i matchen Napoli – Liverpool. Två fantastiska lag som båda vill vinna, där hemmaplan alltid är fördel. 

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar.Alla spel läggs på bet365 

Analys Napoli Napoli

Det är matchomgång två i Grupp C i Champions League (CL) där Napoli är värd och tar emot gästande Liverpool på Stadion San Paolo. Hemmalaget dominerades i sin första match mot Crvena Zvezda, men eftersom de misslyckades med att få med sig tre poängen i Beograd, är detta nära en måste-vinna för Neapolitanares. Napoli kommer dessutom in i matchen med sargat självförtroende efter ett förkrossande nederlag mot inhemska rivaler Juventus i helgen (3-1). Men som man säger ”ens hem är sin borg” och med hemmaplan kommer också bekvämligheter med sina fans. Med andra ord, detta kan ge Napoli en stor fördel i dagens match. På San Paolo har Napoli inte förlorat på åtta matcher (V7, O1) , man har också gjort minst ett mål i 17 raka matcher. Traditionellt är Napoli också ett starkt hemmalag i Europa (V16, O6, F4), men man har oroväckande förlorat två av sina tre senaste europeiska matcher på hemmafronten.

Napolis säsongsinledning är svår att klaga på. Premiären i Champions League mot Röda Stjärnan blev visserligen en missräkning, men i Serie A har man hållit en hög nivå. Efter sju omgångar ligger man tvåa på femton poäng, vilket är starkt. Tråkigt för Napolis del är dock att Juventus varit ännu bättre och ännu inte tappat poäng i ligan. De flesta som följt Napolis framfart de senaste säsongerna,vet att det ofta är fart och fläkt från Napolis offensiv. Marek Hamsik anför mittfältet och framför honom finns spelare som Dries Mertens, José Callejon, Lorenzo Insigne och Arkadiusz Milik. Det är en mycket vass offensiv som allt som oftast levererar. Mål har Napoli gjort i fyra av sina fem senaste matcher. På dessa fyra matcher har man gjort åtta mål.

Värdeanalys Napoli;

  • Napoli har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher.
  • Överspel har suttit i fyra av Napolis sex senaste matcher.
  • Det totala målsnittet i Napolis sex senaste matcher är 2,5 mål/match.
  • Napoli måste vinna för att vara med i en fortsättning av CL, det är en dödens grupp.
  • Framåt blir Napolis orsak till över 2,5 mål i matchen.

AnalysLiverpool Liverpool

Liverpool är fullt av självförtroende, de röda är fortfarande obesegrade i Premier League. Med vinsten mot PSG i frisk minne, är laget som överträffade alla andra senaste CL-säsongen, inte rädda för att resa till dagens match i Italien. De röda har bara förlorat två av sina sista åtta bortamatcher i Italien (V3, O3), man vann också fyra av sina sju bortamatcher i förra säsongens CL.

Liverpools säsongsstart är inget annat än imponerande. Man ligger tvåa i Premier League med nitton poäng efter sju omgångar, samma poäng som ledaren Manchester City. Man är ännu obesegrade och laget är extremt väloljat. Succén från förra säsongens Champions League verkar inte heller vara helt omöjlig att upprepa. Man inledde gruppspelet med att besegra PSG hemma med 3-2 efter ett avgörande mål i slutminuterna av Roberto Firmino. Liverpools nackdel kan vara det enorma matchandet sista veckorna, i helgen hade man veckans bästa match för oss åskådare mot Chelsea som slutade ( 1-1 ).

Hur ser då målstatistiken ut? Jo, man har gjort mål i hela femton raka matcher. Offensiven med stjärntrion Mohammed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mané i spetsen fortsätter att leverera enligt målsättningen. Kikar vi på överspelet kan vi konstatera att det suttit i fem av lagets sex senaste matcher. Det totala målsnittet i dessa sex matcher är i sin tur 3,17 mål/match. Lägg härtill att överspelet suttit i de två senaste inbördes mötena mellan Napoli och Liverpool.

Värdeanalys Liverpool;

  • Liverpool har gjort mål i femton raka matcher.
  • Överspelet har suttit i fem av Liverpools sex senaste matcher.
  • Det totala målsnittet i Liverpools sex senaste matcher är 3,17 mål/match.
  • Liverpool snittar bra, då har fortfarande inte den fantastiska egyptiern Mohammed Salah kommit igång ordentligt.

Jag ser fram emot en mycket häftig match på San Paolo under onsdagskvällen. Förhoppningsvis bjuds vi på en hel del mål därför spelas också Över 2,5 mål.

Spelförslag: Napoli – Liverpool.

  • Matchstart: 21,00.
  • Spelstopp 20,55.
  • Arena: Stadion San Paolo, kapacitet 60 240 sittplatser.
  • Väder: plus 20 och uppehåll
  • Spel 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,72
  • Spelbolag: bet365.

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen