fbpx
Connect with us

Mitt bästa lördagsdrag tas från Championship.

Publicerad

on

Oktober och en ny månad. September visade sig inte hålla den klass spelmässigt som undertecknad ställer som krav så nu blir det upp till bevis för mig själv när jag kör i gång oktober månad.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Coventry – Fulham

Börjar med en tidig match i engelska Championship avspark redan 13.30. Här är gör Coventry en fantastisk säsong än så länge. Laget placerar sig på en femte plats efter tio spelade matcher (V6 O1 F 3 M 12:11 P 19) detta får ses som ett fantastiskt facit av ett lag som är nykomlingar i Championship. Nu fick man stryk av Luton i veckomatchen och det med hela 5-0. Om man bortser från det resultatet så hade man alltså bara släppt in sex mål innan denna match.

Fulham ska vara ett av lagen som aspirerar om en direktplats tillbaka till finrummet och visst har det sett bra ut, men nu har man sviktat lite då man har två förluster på de fem senaste. Facit efter tio spelade matcher är trots detta en fjärde plats (V6 O2 F2 M 22:9 P 20) Här ska man givetvis vara extra nöjd med målskillnaden där man är bäst offensivt i hela ligan.

Spelet:

Svår bortamatch för Fulham som inte får tappa fart om man ska hänga med i allra högsta toppen. Coventry vill givetvis studsa tillbaka efter förnedringen i veckan mot Luton och hemmaplan med full arena är givetvis en stor fördel. Bortaplans faktorn och en dunkel Fulham form med två förluster på de fem senaste måste läggas med i beräkningen.

Trots detta så lockar oddset så mycket att jag måste spela en Fulham seger jag anser att detta är en Fulham vinst då man är ett bättre lag, med en frejdig offensiv som kommer ge utdelning. Fulham har den kapacitet som krävs för att vara topp två när säsongen är slut och där ska inte Coventry vara.

  • Spel: Fulham seger
  • Odds: 2.10
  • Spelvärde 3/5
  • Avspark: 13:30
  • Spelbolag William Hill

” När vi kör, så kör vi ”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen