fbpx
Connect with us

Uppgifter: Barcelona är ute efter den italienska superstjärnan

Publicerad

on

Napoli har stått för en helt fantastisk ligasäsong där man har utmanat Juventus om Scudetton hela vägen in i slutet. En spelare som har varit otroligt viktig för Maurizio Sarris Napoli är spelgeniet, Jorginho. Nu kommer det uppgifter från Italien att italienaren kan komma att lämna Napoli i sommar.

Få 100% bonus upp till 1000 kronor

Det är många storklubbar som är ute och rycker i den passningsskicklige mittfältaren – däribland FC Barcelona. Nu rapporterar Sky Sport Italia att den katalanska storklubben har gett sig in i dragkampen om Jorginho.

Det har tidigare kommit uppgifter om att Barça sägs vilja aktivera sin option att köpa loss Arthur från Gremio -men Ernesto Valverde vill ha in ännu en mittfältare då Andrés Iniesta lämnar efter säsongen. Enligt uppgifterna ska Jorginhos utköpsklausul ligga på 40 miljoner euro, vilket Barça ska vara intresserade av att aktivera.

Betfair: Få 100% bonus upp till 1000 kronor

Manchester United, Manchester City, Liverpool och Atletico Madrid är redan ute efter den italienske landslagsmittfältaren, enligt tidigare uppgifter. Jorginho har spelat i stort sett alla matcher i ligan den här säsongen och är en otroligt viktig kugge i Maurizio Sarris lagbygge.

Juventus har just nu 91 poäng i ligan och Napoli ligger på 85 poäng, båda lagen har två matcher kvar att spela.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen