fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelenFC BarcelonaFotboll

Speltips 27/9 Barcelona – Villareal: Asien spel lockar.

Ett Barcelona 2.0 utan Suarez, men med Messi.

Det är premiär för Barcelona 2.0 och det med en missnöjd Messi och utan Suarez. Dessutom nya tränare som varken kan eller har rosat marknaden tidigare. Detta kan bli en tuff säsong för det gamla storlaget från Katalonien.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Barcelona;
Har bestämt sig för att bygga nya Barcelona 2.0. Med det börjar inte bra för den fina klubben från Katalonien. Messi är missnöjd med Barcelonas klubbledning och hotade med att lämna. Suarez som under sex säsonger gjorde 283 matcher och hela 198 mål finns nu hos titelkandidaten Atl. Madrid. När klubben dessutom bestämmer sig för att satsningen ska drivas med tränare som är lallare och ett skämt i branschen, kan det inte bli annat än en käfta smäll som väntar fansen säsongen 20/21.
Messi är dock kvar, utan världens bästa fotbollsspelare genom tiderna skulle Barca 2.0 krascha snabbare än Kenny Bräck, nu kommer kraschen förmodligen komma lite långsammare! Att vi ska få se ett Barca spela modern fotboll som storlagen gör ute i Europa det kan vi bara glömma. Ett snabbt tränarbyte och nya heta spelare är ett måste om man ska räkna med att Barcelona ska ta titlar igen.

✅ Villareal;
Slutade femma förra säsongen med 60 poäng och 63-49 i målskillnad. Säsongen har börjat med ett kryss mot nykomlingen Huesca (1-1) och seger senast hemma mot Eibar (2-1). Laget ska givetvis inte hänga på titelspåret då man varit iskalla på spelarfronten när det gäller nyförvärv. Men laget kan mycket väl bli bättre än förra året då La Liga känns helt iskall denna säsong.

✅ Spelet;
Barcelona eller Villareal kommer knappast vinna några titlar i år. Barca med sin tränarduo får se sig akterseglad av gamla Real Madrid och heta Atl. Madrid, sen ska vi inte bli förvånade om några lag till slinker in mellan Barca och toppen. Dock har man ett bra lag om man jämför med Villareal och denna match ska man vinna.

✅ Barcelona 1:a / Odds 1.50. / 300 kronor.
✅ Barcelona 1:a Asien -1 / Odds 1.83 / 300 kronor.

 

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Tags

Relaterade artiklar