fbpx
AIKAlla SpeltipsBettingpanelenFotboll

Speltips 28/9 inför AIK – Mjällby: Enkla tre poäng!

AIK tar emot Mjällby utan sin fantastiska publik.

Allsvenskan bjuder på en riktigt viktig match när AIK tar emot Mjällby på Friends arena. Det är tre viktiga poäng som står på spel för bägge lagen. Här finns det bara en vinnare!

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ AIK;
Tar emot gästande Mjällby utan deras fantastiska publik, det är ett lag som kommer till spel med lite bättre självförtroende efter de två senaste matcherna. Med en seger senast mot Hammarby (3-0) och ett kryss borta mot MFF (0-0), så ser det klart bättre ut än tidigare. Efter en bedrövlig säsong där man knappast har levt upp till förväntningarna så har nyförvärv som Mikael Lustig och Filip Rogic kommit in med ny energi. AIK placerar sig på en tolfte plats med mediokra 19-25 i målskillnad. Inför denna match är laget är bara tre poäng från att hamna under strecket och spela i Superettan nästa år.

✅ Mjällby;
Fortsätter överraska undertecknad. Mjällby vann Division 1 Södra 2018. Väl i Superettan vann man även denna. Efter 21 spelade omgångar fortsätter Mjällby överraska mig när man placerar sig på en åttondeplats med 30-32 i målskillnad. De har sju poäng ner till Helsingborg som hittas på kvalplatsen och trots massor av omgångar kvar att spela så ser det onekligen ut som man ska klara sig kvar och få spela allsvenskan även 2021. Att den lilla bygden Mjällby kan köpa eller låna in spelare för att spela i landets högsta serie är givetvis ett tecken på hur bedrövlig svensk fotboll är för tillfället, samtidigt så får vi ju gratulera de få invånare som bor i Mjällby och Sölvesborg, “kanske” får man uppleva allsvensk fotboll även 2021!

✅ Spelet;
Mjällby får det tufft mot ett AIK som verkar ha hittat formen, det är inget snack om saken att Mjällby på pappret har en sämre spelartrupp än AIK. Men AIK får det inte lätt när man ska slå ner ett hårt kämpande och framför allt spelande Mjällby. Så länge AIK envisas med att spelar en iskall Goitom som inte gjort mål sedan 6 augusti, (gör han ens mål på träningarna) så sprutar man inte in mål. Dock anser undertecknad, att mot Mjällby bör även Goitom kunna hitta målet. Får laget till det spelmässigt i defensiven som mot Hammarby och MFF så blir det tre poäng som ska bärgas till råttorna från Solna. Detta gör att spelet blir AIK seger och att man gör det med flera mål i denna match.

Spelen lägger jag på 888 sport.

✅ AIK 1:a / Odds 1,90 / 300 kronor.
✅ AIK 1:a Asien – 1 / Odds 2,65 / 300 kronor.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Tags

Relaterade artiklar