fbpx
Connect with us

Stormöte i allsvenskan – få galna 20 gånger pengarna på AIK mot Malmö

Publicerad

on

Allsvenskan är äntligen igång och vi kommer att få bevittna ett stormöte redan i den andra omgången. AIK reser ner till skåne för att möta regerande mästarna Malmö FF – en tidig serie final om du frågar många av experterna inför säsongen. Nu erbjuder Betfair alla nya kunder helt sjuka 20 gånger pengarna för alla nya kunder på en AIK-seger. 

De flesta analyserna och förhandstipsen inför den allsvenska premiären handlade mycket om Malmö FF och AIK. Båda lagen har förstärkt sina trupper rejält och nu är det upp till bevis redan i den andra omgången. Båda lagen vann sina premiärmatcher och tittar man på resultaten mellan lagen historiskt sett, är det väldigt jämna matcher.

Under de fem senaste möten har AIK vunnit en match, två oavgjorda och två Malmö-segrar. Så vi kan förvänta oss en väldigt jämn och spännande tillställning på Swedbank Arena på måndagkväll. För att öka trycket ytterligare erbjuder nu Betfair alla nya kunder hela 20 gånger pengarna på en seger för AIK och 9 gånger pengarna på en Malmö FF-seger. Otroliga odds att ta del av med andra ord.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBK.
  • Placera spelet att AIK vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen