fbpx
Connect with us

Real Madrids ledning missnöjd med Zidanes hantering av James Rodriguez

Publicerad

on

Zidane and James Rodriguez

Anfallaren James Rodriguez fortsätter att göra imponerande prestationer för Everton. Nu är Real Madrids chefer missnöjda med att tränaren Zinedane Zidane lät honom gå.

 Missnöje i Reals ledning över James Rodriguez uttåg

I september fick anfallsspelaren James Rodriguez, 29, tillåtelse att lämna Real Madrid för att istället börja spela för Everton. Den här säsongen har spelaren varit i god form. Under sex Premier League-matcher har han gjort tre mål och gjort fyra assister.

Enligt sporttidningen AS har flera ledamöter Real Madrids ledning uttryckt sitt missnöje med tränaren Zinedane Zidane, som var den som bedömde att Rodriguez var överflödig och lät honom byta lag.  

Totalt sett har Rodriguez deltagit i 125 av Real Madrids matcher. Den senastesäsongen fick han bara vara med 14 gånger, eftersom Zidane tyckte att han var tillräckligt bra.

Missnöje över Bale, Ceballos och Reguilon uttåg

AS skriver att vissa i ledningen även ansåg att Gareth Bale, Dani Ceballos och Sergio Reguilon skulle ha kunnat vara nyttiga spelare för Real Madrids kampanjer under 2020-21.

Bale och Beballos lånades ut till Tottenhamn och Arsenal över sommaren. Reguilon fick däremot genomföra en permanent flytt till Spurs, trots att han gjorde en imponerande prestation i Sevilla förra terminen.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen