fbpx
Connect with us

Inför Premier League säsongen 2019/20: Här är vinnarna!

Publicerad

on

Premier League tjuvstartar fredagen 9/8 klockan 21,00 med matchen Liverpool – Norwich, en match som vi verkligen ser fram emot, äntligen är säsongen igång igen. Resterande lag spelar sedan under helgen och det blir många fina matcher att följa under den första helgen – ja givetvis under hela säsongen. I detta reportage så tar undertecknad sina tankar djupare och hittar vilka som kommer vara den stora vinnaren när vi gör facit 2020. Jag tittar också på vilka som kommer ligga i botten och få spela i Championchip nästa säsong. Manchester City är den stora favoriten hos bettingbolagen innan  säsongstart! Jag har personligen en helt annan favorit.

Omgång 1 / Alla spelen är denna gång lagda på Betfair.
09.08. 21:00 Liverpool-Norwich / Speltips  Liverpool Asien -2 1:a.
10.08. 13:30 West Ham-Manchester City / Speltips Manchester City Asien  -1 2:a.
10.08. 16:00 Bournemouth-Sheffield Utd / Speltips X.
10.08. 16:00 Burnley-Southampton / Speltips 2:a.
10.08. 16:00 Crystal Palace-Everton / Speltips Över 2,5 mål.
10.08. 16:00 Watford-Brighton / Speltips 1:a.
10.08. 18:30 Tottenham-Aston Villa / Speltips Över 2,5 mål.
11.08. 15:00 Leicester-Wolves / Speltips X.
11.08. 15:00 Newcastle-Arsenal / Speltips 2:a.
11.08. 17:30 Manchester Utd- Chelsea / Speltips över 2,5 mål.

PREMIER LEAGUE 2019/20

Manchester United

Inte bättre än förra året.

6:a Manchester United; hade det inte lätt förra året, det blev till sist en sjätteplacering och med Manchester United mått är detta inte bra. Den stora klubben har faktiskt inte vunnit ligan sen 2013, en evighet sen för ett United fan. Under förra säsongen sparkade man den arrogante Mourinho och tog in nödlösningen Ole Gunnar Solskjær, en nödlösning som visade sig vara en helt ok nödlösning. Nu kommer Solskjær att driva United under kommande säsong, vilket jag ser som ett underkännande från föreningens sida. Tyvärr har inte Solskjær vad som krävs att vara ansvarig för denna jätteklubb. När nu transferfönstret är öppet så pratas det dessutom om att Pogba ska säljas, vilket inte kommer att förbättra Uniteds chanser att bli det topplag som man är vana vid att vara. En topp sex placering blir det dock, vilket är långt ifrån de kräsna United fansen krav på klubben. Att Ola Gunnar Solskjær ska överleva hela säsongen är jag mycket tveksam till. Nya för säsongen är bland annat Aaron Wan-Bissaka från Crystal Palace. 21 åriga Wan-Bissaka har skrivit på ett fem årskontrakt med klubben. Daniel James från Swansea, Axel Tuanzebe från Aston Villa, Joel Pereira lån avslutat med KV Kortrijk, Timothy Fosu-Mensah lån avslutat med Fullham, Cameron Borthwick-Jackson från Scunthorpe. Det som kan oroa är att det är endast fem produkter från egna ledet i dagens Manchester United. Var gömmer sig framtidens United spelare!
Spelartruppens totalvärde: 8,165,000,000 SEK | Snittålder: 25.63 | Snittvikt: 74.38 kg | Snittlängd: 182.83 cm.

 • Premiärmatchen Manchester United – Chelsea 11/8 klockan 17,30 / Spelförslaget; över 2,5 mål / Odds 1,95 gånger pengarna / Spelbolag Betfair.
 • Oddset för Manchester United som liga vinnare på Betfair är i skrivande stund 31 gånger pengarna.

Till Betfair

Tottenham kommer underprestera kommande säsong!

5:a Tottenham;  blev fyra förra året, bara en poäng från tredje placerade Chelsea S 38 V 23 O 2 F 13 M 67 39 +28 P 71, ett riktigt bra resultat för Tottenham. Laget har inte vunnit ligan sedan 1961 och inte kommer de göra det under kommande säsong heller, nä det kommer bli en sämre säsong än.förra året då man verkligen överpresterade, Laget tog sig till Champions League final där Liverpool blev övermäktiga. Att ta sig till finalen var en fantastik bedrift och ett överdåd av ett lag som egentligen inte är speciellt bra. Man har en riktigt bra tränare i Mauricio Pochettino som gör underverk med ett lag som verkligen inte ska vara ett topplag. Nya inför säsongen är än så länge Jack Clarke från Leeds, Tanguy NDombèlé från Olympique Lyon, Cameron Carter-Vickers från Swansea City, En femte plats ska man vara nöjd med.
Spelartruppens totalvärde: 7,290,000,000 SEK | Snittålder: 25.12 | Snittvikt: 74.92 kg | Snittlängd: 182.08 cm.

 • Premiärmatchen Tottenham – Aston Villa 10/8 klockan 18,30 / Spelförslaget; Över 2,5 mål / Odds 1,75 gånger pengarna / Spelbolag Betfair.
 • Oddset för Tottenham som liga vinnare på Betfair är i skrivande stund 17 gånger pengarna.

Till Betfair

Det går inte att göra ett under av spelare som är trötta och mätta. Även om det är ny röst i omklädningsrummet.

4;a Chelsea; har en ny tränare i Frank Lampard, ska detta göra underverk i Chelsea! Efter att Frank Lampard var närma på att snuva Aston Villa på PL platsen i kvalet med sitt Derby förra säsongen, så var det en självklarhet att han skulle bli det nya valet att ta över Chelsea. Ett Chelsea som man alltid förväntar sig ska vara med högst upp i PL. Året man vann senast var säsongen 16/17 och det är inte ok att komma trea som man gjorde förra året, inte när man var långt efter giganterna i engelsk fotboll just nu. Det blev ingen bra säsong, trots att laget vann EL finalen mot Arsenal överlägset (4-1). I ligan så var det ett pinsamt dåligt spel emellanåt och att det blev ett tränarbyte kunde utläsas redan vid nyår. Med Lampard vid rodret ska det bli ändring och Chelsea ska ännu en gång utmana – men det tror inte undertecknad. Chelsea kanske tror på Lampard och det kan säkert gå bra i början, men efter att laget inte presterar kommer det bli problem, oavsett hur stor ikon man är i sitt lag. Kan man ta en fjärde plats ska man var riktigt nöjd. Nyförvärv i klubben just nu är, Mario Pasalic från Atalanta, Mateo Kovacic från Real Madrid, Tiemoue Bakayoko från AC Milan, Tammy Abraham från Aston Villa, Nathan från Atletico Mineiro. Man har tappat en av PL bästa spelare förra året i Eden Hazard, som numera spelar i Real Madrid, detta kommer kosta mer än vad det smakar. En fjärde plats ska man vara nöjd med, truppen är inte den bästa.
Spelartruppens totalvärde: 7,840,000,000 SEK | Snittålder: 25.24 | Snittvikt: 75.85 kg | Snittlängd: 182.78 cm.

 • Premiärmatchen Manchester United – Chelsea 11/8 klockan 17,30 / Spelförslaget; över 2,5 mål / Odds 1,95 gånger pengarna / Spelbolag Betfair.
 • Oddset för Chelsea som liga vinnare på Betfair är i skrivande stund 26 gånger pengarna.

Till Betfair

Arsenal kommer lyckas bättre i år, en cup titel kan det bli!

3:a Arsenal; säsongen 17/18 slutade med att Arsenal blev femma i ligan, en poäng efter fyran Tottenham. Mot den andra London-rivalen Chelsea förlorade laget finalen i Europa League (4–1) Tottenham slog ut Arsenal i kvartsfinalen i Ligacupen (0–2). Manchester United slog ut Arsenal i fjärde rundan av FA-cupen (1–3). Pierre-Emerick Aubameyang vann Golden boot i Premier League med hela 36 mål. Men det blev en medioker säsong för London laget. Nu laddas det om och laget ser faktiskt bra ut i början av träningssäsongen. Några klara övergångar finns redan. Dani Ceballos har tillkommit från Real Madrid. 22 åriga Dani ska tillföra styrka på mittfältet, Takuma Asano åter från Hannover 96 lån avslutat,  åter Emiliano Martínez från från Reading FC lån avslutat, Calum Chambers åter från Fullham, David Ospina åter från Napoli , William Saliba från Saint-Étienne, Gabriel Martinelli från Ituano FC, Frågan är om en meriterade tränaren Unai Emery är rätt tränare för Arsenal, ett lag som inte vunnit ligan sedan 2004! Nä jag tror inte att han eller laget räcker till för att störa de två stora i årets liga, dock kan det mycket väl bli en titel i någon av de inhemska cuperna. Att man gör en bättre säsong än under föregående år är jag helt säker på och placerar Arsenal på en godkänd tredje plats.
Spelartruppens totalvärde: 5,300,000,000 SEK | Snittålder: 24.83 | Snittvikt: 75.41 kg | Snittlängd: 182.10 cm.

 • Premiärmatchen Newcastle – Arsenal 11/8  klockan 15,00 / Spelförslaget; 2:a / Odds 1,85 gånger pengarna / Spelbolag Betfair
 • Oddset för Arsenal som liga vinnare på Betfair är i skrivande stund 51 gånger pengarna.

Till Betfair

Det kommer bli ett bra år för City, men i år det CL som gäller!

2:a Manchester City; har i Pep Guardiola en av världens bästa tränare, ja kanske den absolut bästa i nutid. Det är väl bara Klopp i Liverpool som kan konkurrera om att vara lika bra eller bättre, allt enligt undertecknad. Pep har 73% segrar som coach för City, ett facit som är otroligt fantastiskt. Han har också utvecklats som tränare, borta är den tråkiga Barcelona fotbollen med sidled och bakåt passningar som gjorde han till mästare i Barcelona. Efter att vunnit PL två år i rad, samt även blivit FA-cupmästare förra säsongen och tagit hem Engelska ligacupen samma säsong, så är man storfavorit till att även vinna PL tredje året i rad. Men trots detta så tror jag att det största fokuset kommer att ligga på att vinna prestigefull Champions League denna säsong, även om Pep vill vinna allting, så är det denna titeln som kommer att vara den viktigaste för laget 2019/20. En titel man aldrig vunnit eller för den delen inte ens varit i final i. I år siktar man på att åtminstone för första gången ta sig till final och det får gå utöver liga spelet om det behövs. Laget har en fantastik bredd i truppen, utan tvekan ligans bredaste trupp, med det sagt kanske inte den bästa! Jag tror bara det finns två lag som kan göra upp om titeln i år och det är Manchester City och Liverpool, då jag ser CL som det viktigaste målet för Pep och City, så får man nöja sig med att bli liga två denna säsong. Nya i laget när detta skrivs är Angeliño från PSV Eindhoven, Rodri från Atlético Madrid, samtidigt har man släppt, Vincent Kompany till Anderlecht, Fabian Delph till Everton och lånat ut, Philippe Sandler (i Anderlecht till 30 juni 2020), Patrick Roberts (i Norwich City till 30 juni 2020), Arijanet Murić (i Nottingham Forest till 30 juni 2020).
Spelartruppens Totalvärde: 7,840,000,000 SEK | Snittålder: 25.24 | Snittvikt: 75.85 kg | Snittlängd: 182.78 cm

 • Premiärmatchen West Ham – Manchester City 10/8 klockan 13,30 / Spelförslaget; Asien Manchester City -1 2:a / Odds 1,75 gånger pengarna / Spelbolag Betfair
 • Oddset för Manchester City som liga vinnare på Betfair är i skrivande stund 1,56 gånger pengarna.

Till Betfair

I år vinner Liverpool Premier League

1:a Liverpool; är laget som två år i rad varit i CL final, med seger förra året mot Tottenham (2-0). I år är det deras tur att vinna ligan. CL kommer komma lite i skymundan denna säsong. Självklart går man för att försvara titeln, men det borde och måste i år vara prioriterat att ta hem ligan för första gången sedan 1990. Att få vinna titeln hemma i England skulle vara otroligt stort. Nu tror undertecknad att detta blir prio ett då man inte har material för att vinna både PL och CL,  i alla fall inte som det ser ut just nu! I Jürgen Klopp har man en tränare som kan konkurrera med Pep i City, dessa två är just nu världens bästa tränare och det gör att laget har alla möjligheter i världen att visa att denna säsongen ska det bli Liverpools år. Truppen är inte bred, men vilka spelare man förfogar över och med Klopp vid rodret, får man ut max match efter mach. Att prata nyförvärv i skrivande stund är som att gräva sin egna grav, just nu är det stiltje på den fronten, det snackas dock mycket och rykten finns det, men det är än så länge bara rykte, dock är det klart med, Sepp van den Berg från Zwolle som har tillkommit i truppen ,samt att man har tagit hem ett antal spelare som varit utlånade. Undertecknad ser Liverpool som vinnare av PL 2019/20.

 • Premiärmatchen Liverpool – Norwich 9/8 klockan 21,00 / Spelförslaget; Asien Liverpool -2 1:a / Odds 2,30 gånger pengarna / Spelbolag Betfair
 • Oddset för Liverpool som liga vinnare på Betfair är i skrivande stund 3,60 gånger pengarna. Denna kommer givetvis att spelas.

Till Betfair

Vilka lag får det kämpigt att klara kontraktet 2019/20

 • Newcastle är det första laget som får mina tankar på degradering, när man anställer Steve Bruce som ansvarig inför kommande säsong, måste man ha slagit i huvudet hårt i någonting. Detta gör att laget kommer ligga i botten, tills man bestämmer sig för att sparka honom och då kan det redan vara för sent.
 • Bournemouth har gjort det riktigt bra, men nu är det slut på det roliga, att laget ska klara en säsong till är mindre troligt.
 • Burnley är som ovannämnda Bournemouth, det ska mycket till för att man ska få vara kvar och leka med de stora lagen.
 • Sheffield United som överraskade alla förra året med att gå upp och nu gör sin första säsong i PL, kommer att få kämpa för att hänga kvar.

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med oss på Betfair”

Till Betfair

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen