fbpx
Connect with us

Speltips tisdag; Tre singlar blir trippel, spelas till riktigt bra odds!

Publicerad

on

Igår fortsatte den dåliga trenden från i helgen, AFC lyckades inte få hål på Värnamo borta och vårt singelspel blev då också fel. 

Vi  tar nya tag och ser att vi hittar tre bra matcher under tisdagen som alla spelas var för sig, men också bildar en trippel som jag tror på.

Alla spel läggs på bet365 

Match 1: Barnsley hcp -1 Barnsley – Plymouth Plymouth  spel 1:a / odds 1,90

 • Barnsley ser riktigt bra ut i League One, efter nio omgångar har man dragit ihop 18 poäng och bara en förlust på dessa matcher. Målskillnaden är fina 18–6. Kanske inte så övertygande framåt men absolut bakåt. Den förlusten man har, kom mot Coventry för två omgångar sedan borta resultatet blev 1–0. Man studsade tillbaka direkt med seger borta mot Fleetwood, även detta på bortaplan, nu blev det istället seger 1–3. Man låg under men vände matchen redan i första halvlek. Hemma har man inte förlorat i årets serie. Nu möter man Plymouth som ligger sist i serien, detta bör man ta vara på och vid seger går man upp på en tredje plats då man har en match mindre spelad. Inga skador är rapporterade sedan segern i förra matchen.
 • Plymouth har fått en otroligt dålig start på årets serie, man placerar sig sist med endast tre inspelade poäng, man har dessutom redan spelat tio matcher så man ligger i fas jämfört med dagens motståndare Barnsley som har nio spelade matcher. På bortaplan har man endast lyckats ta en poäng i årets serie, den kom mot bottenkollegan Bristol Rovers. Matchen slutade 0–0, detta är lite signifikativt med Plymouth just nu, man har endast gjort sju mål på sina tio spelade matcher i årets serie. Målskillnaden är 7–19 inför dagens bortamatch, att det skulle bli en vändning just i kväll ser undertecknad som en minimal chans. Ska man hänga kvar så måste man givetvis börja ta poäng, men det är inte troligt att man tar poängen mot lagen som sitter med bra resultat från start i årets serie. Det kommer bli ett defensivt lag som kommer satsa på kontringar, får Barnsley väl in första målet någorlunda tidigt kan det trilla iväg ordentligt till hemmalagets fördel.

Match 2: Hull Hull City – LeedsLeeds 2:a / odds 2,15

 • Hull är ett lag som börjar falla rakt igenom serierna, pengarna som satsades är borta och PL är ett kapitel långt iväg i horisonten.Just nu placerar man sig endast på 21:a plats i championchip. Laget har endast gjort 10 mål på 10 matcher, man har släppt in hela 17 mål så det är verkligen inte bra defensivt. Nu gjorde man en kanonmatch senast mot topplaget Middlesbrough där man fick 1–1 på hemmaplan. Middlesbrough har hela 20–8 i målskillnad så alla trodde Hull skulle få det betydligt svårare. Nu möter man tre dagar senare ännu ett lag som placerar sig på övre halvan, nämligen Leeds Jag tror inte Hull klarar av att ladda om så tätt in på match och därför tror jag också att de kammar noll efter dagens drabbning. Hull har ett antal spelare borta inför kvällens match, Evando , De Wijs spelar absolut inte, även Batty, Nacdonald, Mazuch och Weir är tveksamma till spel.
 • Leeds började serien fantastiskt, nya tränaren Bielsa satte nya regler i det ”tjocka” laget Leeds. Alla fick nya direktiv, dels hur man ska äta men också hur man ska träna, alla vägs in innan träning. Klarar man inte sin vikt får man inte träna, man får inte heller spela nästkommande match. Detta ingrepp har gjorde Leeds till hungriga vargar och plötsligt såg man ut som ett fotbollslag. Serien började fantastiskt bra med fem segrar på de sex första matcherna, den sjätte blev ett kryss. Sen blev det landslagsuppehåll och plötsligt när serien körde igång igen var det mindre hungriga vargar i truppen. Laget har bara orkat med en seger på de fem senaste ligamatcherna. Nu ska det påpekas att det är bara en förlust av dessa, den kom mot fattiga Birmingham som räknas som ett av laget som ska ramla ur championchip 2018/19. Det enda lag Leeds slagit de senaste fem matcherna är absoluta bottenlaget Preston, annars är det kryss i resten av matcherna. I helgen som var, fick man bara en poäng borta mot Sheffield W, ett lag som placerar sig på en blygsam 12:e plats i ligan, självklart en missräkning från Leeds sida. Detta har gjort att spelarna inte fått åka hem mellan matcherna. Om detta tilltag kommer generera tre nya poäng vet vi inte, det vi vet är att det kommer vara ett taggat hungrigt lag som vill visa alla att de verkligen ska vara kvar i toppen av tabellen. Just nu innehar man andra platsen med 20–8 i målskillnad, detta till trots bristen på vinster de senaste fem omgångarna. Jag tror de tar med sig alla poäng ”hem” ikväll!

Match 3: HoffenheimHoffenheim – Man City Manchester City hcp -1 spel 2:a / odds 1,83

 • Efter fjolårets bittra nederlag i kvalet mot Liverpool så lyckades man denna säsong kvalificera sig till Champions League för första gången i klubbens historia. Detta efter att ha slutat på en imponerade tredjeplats i ligan förra säsongen, dock bara före Dortmund och Leipzig på målskillnad. Sedan dess har man dock tappat en hel del av sina bärande spelare, där Serge Gnabry (med 10 mål och 5 assister i ligaspelet) återvända tillbaka till Bayern München efter sin lånesejour och toppmålskytten Mark Uth (med 14 mål och 8 assist i ligaspelet) lämnade för konkurrenterna Schalke. Man förlitar sig väldigt mycket på att Andrej Kramaric samt Ádám Szalai ska producera framåt. De har visserligen gjort 5 mål tillsammans men det räcker inte riktigt, speciellt när försvarsspelet är oerhört svajigt. Hoffenheim spelade senast CL borta mot Shakhtar Donetsk, matchen slutade 2-2. Hoffenheim ledde matchen länge med 1-2 ,men i den 81:a minuten så kvitterade Shakhtar till slutresultatet 2-2. Det var ett lågt spelande Hoffenheim som bara hade ett bollinnehav på 39% sett över hela matchen. Men ser man till farligheter så var det Hoffenheim som hade flest avslut och även hade flest hörnor under matchen. Hoffenheim hemma i tyska ligan är riktigt starka, trots en förlust i helgen mot Leipzig så har man innan dess inte förlorat en hemmamatch sedan 20/1 2018, alltså mer än åtta månader sedan senaste förlusten hemma. Detta gör att laget går in med mycket starkt självförtroende inför kvällens match mot Manchester City.
 • Manchester City stötte alltså på en plump hemma på Eithad när Lyon besegrades de regerande engelska ligamästarna med två mål mot ett. Det bör dock nämnas att Pep Guardiola inte fick tillåtelse att coacha den matchen från sidan, utan fick bevittna spektaklet från läktaren. All heder till Mikael Arteta som är en fantastisk andretränare, men jag tror att Pep är väldigt mån om att visa Europa och för sig själv att man kan bättre. Målmaskineriet från Manchester har annars trummat på i vanlig ordning, där enda poängtappet i övrigt var på bortaplan mot Wolverhampton. Annars har allt motstånd avverkats utan några större problem och hela tio spelare har hunnit skriva in sig i målprotokollet under ligaspelet. Pep Guardiola är en man som förespråkar stort bollinnehav. Han vill vara det spelförande laget, styra spelet och hålla i taktpinnen benhårt. “What I want is to have 100% possession” är ett av bara många citat från den meriterande tränaren. Manchester City snittar 72,43% bollinnehav i ligaspelet hittills. Nu måste man också se till att vinna med flera mål då man faktiskt ligger sist i sin CL grupp. Detta gör att vi kommer få se ett Manchester City som kommer skapa massor av chanser, frågan är bara kan de få hål på ett defensivt Hoffenheim i tid för att vinna med mer än två mål? Vi hoppas givetvis detta därför hcp spelet i denna match.

Spelförslag 1:

 • Alla matcher spelas som singlar, odds finns vid respektive match.
 • Spelbolag bet365 

Spelförslag 2:

 • Trippel
 • Obs spelstopp 18,55
 • Matcher: Se ovan.
 • Odds: 7,53
 • Spelbolag; bet365 

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen