fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Ska Djurgården vara med i toppen krävs vinst från start.

Publicerad

on

Mars slutade i en mindre katastrof spelmässigt. Sista helgen blev så dålig att hela mars vändes till ett minus. Från att månaden såg riktigt bra ut, kom 1 april skämtet redan innan denna skämtsamma dag infaller. Alla bottenlag vann sina matcher och fast jag bokade på många av dem, blev det trots detta förlust. Nu är allsvenskan igång och direkt överraskade Helsingborg med att vinna över Norrköping, Kalmar fick stryk över gänget som bör bli årets strykpojke, egentligen borde man inte bli förundrad då Kalmar anställd en tränare som inte lyckats med något lag, men trots detta, de möte Sirius hemma på kycklingarenan! Göteborg åkte som väntat på sin första förlust och det kommer komma fler. AIK klarade ”bara” 0-0 i sitt möte mot Östersund. Äntligen är den igång, vår kära allsvenska. Nu är det dags för aprils första spel och jag siktar givetvis in mig på allsvenskan när Djurgården tar emot Sundsvall på hemmaplan. Ett nytänd Djurgården mot ett riktigt bra Sundsvall 2018. Nu är det premiär så näst intill fullsatt Tele 2 arena blir en liten förhandsvisning var dessa två lag kommer stå 2019.

Djurgården – Sirius

Spelförslaget;

Liga: Allsvenskan/ Land: Sverige / Spelplats: Tele 2 Arena (Stockholm) / Spelstopp: 1/4 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 5,7 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Sundsvall ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Djurgården vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Sundsvall vinner. Då förlorar jag oddset 5,7 x insatsen 1000 kr – insatsen = 4700 kronor

Djurgården i harmoni måste ta poäng direkt om man vill vara med i toppen!

Djurgården kliver in i den här säsongen med gott självförtroende efter riktigt bra spel i Svenska cupen, nu blev det till sist respass mot BK Häcken som kommer spela i finalen. Man vann både mot  Elfsborg och Hammarby som är två motståndare som många tror kommer sluta framför Sundsvall i tabellen den här säsongen. En premiär är en premiär, det såg vi igår när Helsingborg råkade vinna mot ett avslaget Norrköping. Nu kommer den tunga DIF publiken trycka fram Djurgården i 90 minuter plus övertid, att man ska klara minst kryss ser jag som en självklarhet, vilket räcker för vårt boka spel på Betfair Exchange. Ser man rent truppmässigt är känslan att Djurgården har något riktigt bra på gång med årets trupp. På tränarbänken finns gamla Sirius paret Bergstrand/Lagerlöf och deras spel kommer att passa DIF. Det är två herrar som år efter år presterat med sämre trupper, jag ger deras nya lag stora chanser att komma topp fem i år. Truppen är förnyad och klart förbättrad. Här finns två nya intressanta norrmän på målvaktsplatsen och ytterbacksplatsen samtidigt som man förstärkt offensiven med Astrit Ajdarevic som ska assistera Mohammed Buya Turay, som är en målskytt av rang på allsvensk nivå. Något jag tror vi får se prov på redan under måndagskvällen. Vi ska inte heller glömma att Kevin Walker inte längre är misshandlad som han var under förra tränarteamet, en Walker i form är en av allsvenskan bästa spelare.

Kan Sundsvall göra om sin bragd från 2018!

Sundsvall imponerade under 2018, där man till sist slutade på en mycket stark åttondeplats efter att ha varit nederlagstippade från start. Vi fick se imponerande insatser radas upp av spelare som William Eskelinen och Linus Hallenius. Nu är frågan, är man verkligen så bra som förra säsongen visade? Nej, det är man inte enligt mig och man kommer få kämpa för att undvika kvalplats den här säsongen. Man var inte med i svenska cupen efter att ha åkt ut i kvalspelet. Istället har man mött en blandning av många olika typer av lag, allt från allsvenska motståndare till norska mästare och även lag från Superettan. Det enda vi vet säkert och som jag tycker talar för vårt spel är att Sundsvall vunnit en av sju matcher på försäsongen och bland annat få sett sig besegrade av lag som Västerås SK, Inter Turku och Kalmar, mot Kalmar blev de faktiskt  helt utspelade på Skytteholms IP och vi vet att Kalmar inte håller så hög klass med Magnus P vid rodret.. Dessutom blev man krossade av norska Rosenborg. Djurgården har ett högre matchtempo eftersom man spelat tävlingsmatcher. Vårt boka spel blir bra, även vid kryss dubblar vi pengarna.

Varning för!

Premiär och vi har redan sett några skrällar från söndagens spel. Kanske lite spänning att traska ut till en storpublik med stora förväntningar, medans Sundsvall kan spela mer avslappnat. Kan Djurgården få spela utan baklängesmål de 30 första minuterna släpper det och vårt spel kommer se bra ut.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs ”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen