fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Vi bokar vidare i franska andra ligan!

Publicerad

on

Gårdagens boka spel på spelbörsen gav en bra nettovinst. Vårt vanliga spel i danska andra ligan gav dessvärre tvärtom ett sämre utfall.

Efter gårdagens spel som gav en bra nettovinst så fortsätter jag i samma spår denna lördag med  att ännu en gång  fokusera ett spel på Spelbörsen där jag agerar bookmaker.

”När vi kör, så kör vi”

Match: Bastia – AC Ajaccio

Bastia är nykomling i franska andra ligan, att man har svårt att komma upp i ett högre tempo som det är i en högre division visas på tabellplaceringen efter nio spelade matcher. 7-11 i målskillnad och 7 poäng har det blivit än så länge. Nu möter man ett Ajaccio som hade en riktigt dålig säsong förra året där man kom på en trettonde plats. Denna säsong har man börjat desto bättre. När man nu spelat nio matcher har man fortfarande inte förlorat någon match. Fem segrar och fyra kryss är facit än så länge. När man dessutom bara släppt in 4 bollar och gjort 12 mål framåt så är det en riktigt bra start för dagens bortalag.

Jag bokar Bastia i denna match där de har blivit lite favoriter för att de har hemmaplan. Jag anser dock att det ska finnas stora möjligheter för dagens bortalag att ta med sig minst en pinne i denna match då man har fått en riktigt bra start på säsongen och ska tillhöra lagen som ska utmana om åtminstone en kvalplats till den högsta ligan. När jag bokar så agerar jag bookmaker på Spelbörsen och det betyder att jag tar hem spelet om det blir ett kryss eller en Ajaccio seger i dagens match.

  • Spel: Boka Bastia
  • Boka odds: 2.78
  • Exponering: 1 424 kronor för att vinna 800 kronor netto
  • Spelvärde 4/5
  • Avspark 15.00
  • Spelbolag Betfair Exchange

Lycka till vid rygg!

Managed By Sportpanelen