fbpx
Alla SpeltipsAllsvenkanBettingpanelenMalmö FF

SPELTIPS Malmö FF – Kalmar FF; Vi hittar ett spel över 2 gånger pengarna!

Ska MFF fortsätta sin seger rad i allsvenskan efter floppen i EL!

MFF jagar plats i Europa spel inför 2019, då är det viktigt att man vinner alla matcher i allsvenskan. Detta oavsett hur tätt det är mellan matcherna i EL. Floppen under veckan med en 0-2 förlust i EL var inte bara Uwe Rösler första förlust, det var en förnedring i utklassing. Malmö ska vara glada att man “bara” förlorade med 2-0 borta. Nu tar man emot ett Kalmar FF som ingen vet var man har riktigt. Det känns som de kan vinna en sådan här match , men det känns också som de kan gå på en riktigt mina. MFF är givetvis favoriter och trots tätt spelschema tror vi på att det blir en seger idag.

Detta gör att vi spelar två spel i denna match. MFF att vinna till 1,44 vilket är ett kanon odds på hemmaplan. Det andra spelet vi lägger är hcp, MFF -1 mål och seger till otroliga 2,20 gånger pengarna. Högsta oddsen hittar vi hos bet365

Spelanalys Kalmar FF;

Kalmar FF spel hackar, efter den starka segern mot Djurgården har det inte alls sett lika bra ut.
Senast fick man endast 0–0 hemma mot ett svagt Dalkurd.

Det ser otroligt trubbigt ut framåt, och Rasmus Elm orkar ännu inte spela i 90 minuter.
Till i dag saknas dessutom ordinarie ytterbacken Chimas Akas, och innermitten Jaja (piggt inhopp senast).
Nu får Kalmar FF kasta in 19-årige Johan Stenmark som ytterback, han gör allsvensk debut från start.
Frånfället av Akas kommer märkas, han är giftig, inte minst vid fasta situationer; hörnor/inkast. Visst kan det vara ett tacksamt läge att möta ett Europa slitet MFF, bara några dagar efter fiaskot i EL. Jag tror på ett aggressivt Kalmar, men vassa kontringar. Detta till trots ska de inte räcka till.

Spelanalys Malmö FF;

Malmö FF har fortsatt allt att spela för i Allsvenskan –,efter en fantastisk ”höst” har man bara 4 poäng upp till bronspengen (Hammarby) och 5 poäng upp till Norrköping på andraplats. Peking har dock just nu en match mer spelad. Så MFF är på medaljjakt.
Mot ett Kalmar FF som mer eller mindre säkrat sitt kontrakt , man har hela 10 poäng ned till Sirius (kvalplats) och 9 till BP (strax över kvalplatsen). Att både BP och Sirius skulle plocka in tio poäng på Kalmar FF på de sista 8 matcherna är inte troligt. Malmö kommer givetvis rotera i laget då man spelade under torsdagen detta kan vara en nackdel, men frågan är om de inte har norra Europas bredaste spelartrupp för att kunna vara med ute i Europa. Det kommer bli en hård match där jag tror MFF vinner den här matchen bekvämt till slut.

Värdeanalys;

 • MFF jagar Europa kval plats och måste vinna alla matcher för att lyckas.
 • MFF roterar bland spelarna, har Sveriges absolut bredaste trupp.
 • MFF har match redan på onsdag mot IFK Norrköping.
 • MFF har inte förlorat i allsvenskan sen man bytte tränare.
 • MFF hemma i Malmö är otroligt starka med sin publik i ryggen.
 • MFF vann senaste matchen i allsvenskan borta mot Östersund efter underläge 2-0 borta.
 • Kalmar har klarat kontraktet har i princip klarat kontraktet kan spela avslappnat.
 • Kalmar har bröderna Elm som är otroligt viktiga, Rasmus klarar inte en hel match ännu.
 • Kalmar dras med lite skador och spelar in juniorer för att testas lite idag.
 • Kalmar kommer från ett kryss senast mot svaga Dalkurd

Spelförslag Malmö FF – Kalmar FF.

 • Matchstart: 17,30
 • Arena: Nya Malmö Stadion , kapacitet 24 000
 • Spel 1: Malmö FF 1:a
 • Odds: 1,44 gånger pengarna
 • Spel 2: Malmö FF hcp – 1 och seger
 • Odds: 2,00 gånger pengarna
 • Spelbolag: bet365

 

Ta del av bet365 fantastiska kampanj klicka på kampanj rutan för att komma dit.

Gå till kampanj

Relaterade artiklar