fbpx
Connect with us

SPELTIPS Helsingborg – IK Frej; Vi hittar ett över odds som spelas!

Publicerad

on

Vi går ifrån vana trogen och spelar ett tredje spel under söndagen, tidigare har vi lagt speltips på MFF seger och Piteå seger i damallsvenskan. Här kommer det absolut säkraste tipset vi kan ge under söndagen. Helsingborg tar emot botten krigande IK Frej på Olympia. Vi ser inget värde att spela ett enkelt spel med bara Helsingborg seger.

Vi går istället för hcp spel, Helsingborg – 1 och seger, vi får hela 1,80 i odds, här går vi in tungt då jag tycker den är mycket säkert spel.

Vi ska också lägga till denna match i dagens dubbel tillsammans med Piteå dam vilket ger oss ett dubbel odds på 3,60. Alla spelen lägger vi hos  bet365 där vi hittar de bästa oddset för spelen.

Analysen av Djurgården – Piteå kan se längst ner i detta speltips.

Spelanalys Helsingborgs IF;

Publiken sviker i ett kritiskt desperat Helsingborg, bara drygt 5000 personer kom till den så viktiga matchen mot Brage i veckan. Helsingborgs styrelse har räknat med fullsatt arena för att klara ekonomin och licensen inför 2019. Spelarna i klubben gör i alla fall sitt jobb, i senaste matchen mot Brage blev det en enkel seger med hela 4-1, Nu möter man botten krigande IK Frej som faktiskt vann sin senaste match mot Örgryte hemma. Helsingborg leder serien med sju omgångar kvar, det ser onekligen mycket bra ut och med 48-22 i målskillnad har man en extra poäng på jagande Falkenberg, men framförallt kval placerade AFC Eskilstuna. Det är 21 poäng kvar att slåss om så det gäller för sundets pärla att inte slappna av och tro att det är klart. Det är ett desperat Helsingborg ur det ekonomiska perspektivet, att inte gå upp i allsvenskan i år kan får förödande konsekvenser för hela klubben och för staden Helsingborg så det vill till en vinst även idag. Det ända hotet jag kan se är underskattning vilket inte bör ske med kapten Granqvist vid rodret.

Spelanalys IK Frej.

Om läget är kritiskt i Helsingborg när det gäller ekonomin så är det än värre i IK Frej, klubben som ligger i Stockholms förorten Täby kämpar med allt de har för att överleva. Här var det redan stor kris 2017 ekonomiskt, då tog man ett extra årsmöte där man bestämde att ungdomspengarna nu skulle tillfalla A-laget och deras verksamhet. Utan dessa pengar hade inte Frej spelat i superettan 2018. Nu är det lika stor ekonomisk obalans i år och vid ett uttåg ur superettan är det stor risk att IFK Stocksund med stor plånbok går in och köper upp Frej inför säsongen 2019.

Under våren gick det otroligt dåligt och alla var förberedda på att Frej skulle åka ur superettan. Efter sommaruppehållet har man rest sig rejält, detta med spelare som man lånat in både från Djurgården men också från Dalkurd. Nu ligger man över strecket, det är bara fyra poäng till nerflyttning och två poäng till kval. Varje poäng är en livlina till överlevnad. Man vann senast mot Örgryte hemma med 2-1, det är på hemmaplan man gjort sina bästa resultat under säsongen. Nu möter man serieledarna borta och att de skulle ta poäng i denna match ser jag som helt omöjligt, det är mer att hålla nere siffrorna som gäller än att kunna gå för seger.

Värdeanalys;

 • Helsingborg hemma mot bottenlag ska bli tre poäng.
 • Helsingborg ser onekligen bra ut efter 4-1 segern senast mot Brage.
 • Helsingborg måste vinna för att rädda klubben.
 • Granqvist ska dominera som lagkapten och försvarsbjässe, dock lite oroligt att de ofta släpper in ett mål.
 • Helsingborgs publiken kräver seger.
 • Helsingborg har överlag bättre spelare på varje position.
 • Frej har ingen spelare som idag skulle ta plats i Helsingborgs lag.
 • Frej slåss för kontrakt och överlevnad, det är inte i dessa matcher de måste vinna.
 • Frej är bäst på hemmaplan.
 • Frej har släppt in 46 mål på 23 matcher, bara Gefle är sämre.

Spelförslag: Helsingborgs IF – IK Frej.

 • Matchstart: 17,30
 • Arena: Olympia, kapacitet 16 000
 • Spel: Helsingborg hcp -1 och vinst.
 • Odds: 1,80 gånger pengarna
 • Spelbolag: bet365

Missa inte att ta del av bet365 kampanj genom att klicka nedan.

Gå till kampanj

För att ta del av dubbel förslaget så läs gärna analysen Djurgården – Piteå.

SPELTIPS Djurgården – Piteå; Vi hittar spelet till 2 gånger pengarna!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen