fbpx
FotbollReal Madrid

Edinson Cavani kan hamna i Real Madrid

Real Madrid behöver skriva kontrakt med en anfallsspelare och PSG:s Edinso Cavani skulle kunna vara perfekt för dem. Ett plus för Real Madrid är att de kanske kan få honom utan att behöva betala någon avgift för flytten.

Real Madrid kan få Cavani gratis

Edinson Cavanis namn har börjat höras på Real Madrids kontor. Cavani är en anfallare från Uruguay som är tillgänglig för gratis förflyttning sedan han lämnade Paris-Saint Germain i maj. Han erbjöds till Real Madrid innan deras match mot Real Sociedad, som slutade med oavgjort.

Cavanis lön skulle bli hög, på runt 7 miljoner euro per år, men att de skulle slippa betala en avgift för flytten gör att Real Madrid ändå överväger att skriva kontrakt med honom.

Juventus, Roma, Gremio, Benfica och Atletico Madrid har alla talat med Cavani och hans bror Fernando sedan flytten från PSG.

Än så länge fortsätter Cavani att träna hemma i Uruguay.

Tags

Relaterade artiklar