fbpx
Connect with us

Jobba med oss

Bli redaktör för Sportpanelen
Sportpanelen är ett nystartat koncept inom svensk media, där vi sammansvetsar redaktionellt arbete med egna studioprogram. Vi söker nu dig som är nyfiken och har en naturlig fallenhet för kommunikation. Du är driven och en initiativtagande person som gillar att hålla många bollar i luften och lever efter devisen att en andraplats är den första förloraren. Du har en gedigen känsla och spelförståelse för de flesta sociala mediekanalerna, framförallt Facebook. Du som kommer att axla rollen behöver vara drivande, kreativ och lyhörd för att lyckas kommunicera Sportpanelens budskap och vision.

Framförallt är detta är en perfekt möjlighet för dig som har fotbollen närmast hjärtat. Älskar du att leta statistik och intressanta fakta om olika lag? Eller är du en fena på att skriva fotbollsartiklar? På vår redaktion jobbar vi engagerat och rakt fram, inga krusiduller eller tunnlar. Ta chansen att utveckla dina kunskaper inom bland annat
journalistik, bildproduktion och redaktionellt arbete. Du kommer att arbeta, huvudsakligen, med att skapa innehåll till Sportpanelens sociala kanaler och olika studioproduktioner. Tillsammans med tekniskt skickliga lagkamrater på Sportpanelen kommer du att bli inkastad direkt i hetluften och vi ser även att du har goda visioner om att kunna ta eget ansvar.

Som alla vet stundar ett sommar VM i fotboll och vi kommer att arbeta med många spännande projekt inför det.
Låter detta intressant? Vi vill gärna ta en kaffe och surra mer med dig om detta. Du behöver inte heller vara stationerad i Stockholm (dock ett stort plus) utan vi lever i 2018 och det finns wifi överallt. Det enda du behöver göra är att skriva några rader om dig själv i formuläret nedan, där du förklarar kort om vad du är intresserad av . Vi hörs!

Hälsningar,
Sportpanelen.

Managed By Sportpanelen