fbpx
Connect with us

SPELTIPS 4/10 Inför Barcelona – Sevilla: Asien spel hittas.

Publicerad

on

När Barcelona tar emot Sevilla klockan 21.00 är det ett riktigt stormöte som vi kommer få se. Här ska ännu en gång Barcelona gå ut och försöka övertyga undertecknad att tränarduon för säsongen är den rätta och nu mot ett riktigt bra motstånd. Som det ser ut just nu har jag absolut förhoppningar om att detta tränarbyte var rätt. Jag lägger mina pengar på ett Asien spel i denna match.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

LAGEN:
Barcelona har onekligen börjat bra med Koeman – Larsson som tränare. Ett helt nytt spelsätt som är klart rakare än tidigare, en ny formation tillsammans med nya spelare har plötsligt gjort Barcelona underhållande titta på igen. Nya säsongen har inletts med två segrar och noll insläppta mål, dessutom sju mål framåt. Men då ska vi säga att man inte mött speciellt bra lag som många andra tycker – Så var står Barcelona egentligen! Det är först i dagens match mot Sevilla som vi kommer få se om det verkligen är så bra som alla tror. Det vi sett än så länge ser dock väldigt bra ut inför fortsättningen av säsong – Sevilla är riktigt bra under Lopetegui ledning. I somras vann man Europa League igen, Med en grym defensiv där är alla vet exakt vad de ska göra och alltid gör jobbet så kommer man kanske att utmana om seriesegern i år och kanske är det dags nu! Sevilla har inte förlorat någon match under ordinarie tid sedan i januari. Inte ens när man mötte Bayern Munchen i supercupen förlorade man under ordinarie tid. La Liga har inletts med två segrar på två matcher, där man senast vann en tragiskt tråkig match mot Levante (1-0) efter ett sent ledningsmål. 4-1 i målskillnad efter två matcher.

SPELET:
✅ Barcelona ska nu visa sitt nya jag och kommer möta ett kompakt Sevilla som inte kommer bjuda på i närheten av så mycket som Villarreal och Celta Vigo gjorde i sina respektive urusla försvarsspel. Nu möter man ett otroligt svårspelat Sevilla med en skicklig defensiv, men som också har riktigt bra omställningar. I denna match kommer Sevilla slippa föra matchen vilket gör att man kan komma i offensiva kontringar som kommer passa Sevilla laget perfekt. Detta borgar för att det kan/ska bli mål för bortalaget. Att Barcelona ska göra mål det tar undertecknad för givet. När alla Barcelonas fans ser nya Barcelona 2.0 ska man ju lita på det tills motsatsen bevisas. Undertecknad är mer svårflörtad men ser fram emot en måsprutande fest i kvällens match….. Barcelona går in som favoriter och det ska bli väldigt spännande och se om det kommer fungera lika offensivt som i de två första matcherna. Mittbacken Clement Lenglet saknas i hemmalaget och här kommer förmodligen Aruajo spela istället. Sevilla väntas spela med samma lag som senast.

Jag tror på en offensiv match med många mål trots Sevillas grymma försvarsspel, men jag tror också Sevilla kan utmana om segern, därför flera mål i matchen. Mitt spel tar jag från Asien marknaden, pengarna tillbaka vid 3 mål i matchen. Förhoppningsvis går Barcelona ut och fortsätter sitt fina anfallsspel som de haft i de två första omgångarna och då blir det åka av.

ASIEN ÖVER 3 MÅL / ODDS 1,91.
MINA SPEL LÄGGER JAG PÅ WILLIAM HILL

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen