Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelenDjurgården

SPELTIPS: Ett riktigt bra boka spel På Betfair Exchange spelas i allsvenska matchen Sirius – Djurgården.

Djurgården går som en ångvält, men Sirius är bra hemma.

Nu börjar vi närma oss maj månads sista dagar och det har varit skralt med spelobjekt om man som undertecknad lägger ner mest tid på fotboll. Månadens sista dag gav noll i spel, så jag går direkt in på sommarmånaden junis första spel. Det är sista omgången i allsvenskan som spelas denna helg och jag har hittat ett par riktiga godbitar. Jag börjar månaden med att titta på matchen Sirius – Djurgården upp i Uppsala. Som vanligt spelas alla spel på Betfair Exchange.

Sirius – Djurgården

Sirius kämpar bra och kommer klara sig kvar i årets allsvenska!

Sirius med ny tränare för säsongen gör det riktigt bra, det har varje år varit en kamp om överlevnad, men detta kommer de slippa i år. De kommer att kunna vara så stabila att de hamnar på undre halvan, men trots detta, inte blir indragna i den absoluta bottenstriden. Det finns för många dåliga lag i årets allsvenska och detta blir deras räddningsplanka. S 11 V 4 O 1 F 6 M 16:19 P 13 ger dem för tillfälligt en nionde plats, det är där de kommer att ligga, mellan nionde och en trettonde plats. De lag som ligger under är absolut sämre än vad Sirius är. Det man måste jobba på är defensiven, om man gör tre mål mot Häcken och trots detta förlora matchen (3-4), då har man absolut problem bakåt, detta måste givetvis rättas till. Nu möter man ett lag som verkligen är heta framåt och då måste man få till den defensiva biten om man överhuvudtaget ska ha en chans. Jag ser inte att Sirius ska kunna klara av att rubba Djurgården, fast man gjorde tre mål mot Häcken, Boka spelet känns riktigt bra.

 

Äntligen är misshandeln av Kevin Walker över. Det gör också Djurgården till ett bättre lag.

Djurgården visar att man ska tillhöra toppen, precis som undertecknad sagt från dag ett!

Djurgården ångar på, efter förlusten mot AIK  i derbyt (0-2) har det blivit tre raka segrar och det med övertygande spel och en bra målskörd. Falkenberg (0-3), Elfsborg (2-0) och Häcken (3-1). Ett riktigt övertygande facit och en riktigt bra målskillnad. Det snackades tidigare att Djurgården skulle vara giftiga framåt, men tappa bakåt, nu ser det ut som man är giftig vilket som S 11 V 6 O 3 F 2 M 19:10 P 21, det är ju inget snack om att Djurgården är det lag som övertygar mest av alla lag i allsvenskan, just nu. Trots detta leder man inte serien, men man kommer absolut var med och slåss om medaljerna i årets allsvenska. Laget övertygar trots att man i varje match har spelare borta som ska ta en plats i ordinarie startelva. Nu kommer det en svår bortamatch, men jag kan inte se att man inte tar minst en poäng med sig hem till Kaknäs. Alltså ett perfekt boka spel.

Varning för!

Ser inga  varningar på denna match, den känns riktigt bra.

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Studenternas IP (Uppsala) / Spelstopp: 1/6 kl 16,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 4,00 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Sirius ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Djurgården vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel endast om Sirius vinner. Då förlorar jag oddset 4,00 x insatsen 500 kronor – insatsen = 1500 kronor

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *