Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS; Hett Malmö derby i division 2 Västra Götaland ikväll. Jag har spelet!

Bokar på Betfair Exchange som vanligt, tror mig hittat ett kanonspel.

Måndag och några få Svenska matcher på agendan, det kan vara svårt att hitta det ultimata spelet. Jag anser dock att mitt spel är så bra att jag vågar satsa på ett bra boka spel, fast det är en Division två match. Som vanligt läggs spelet på Betfair Exchange

IFK Malmö – FC Rosengård 1917

Spelförslag:

Liga: Division 2 Västra Götaland / Land: Sverige / Spelstopp: 3/6 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 2,6 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att IFK Malmö ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Rosengård vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel endast om IFK Malmö vinner. Då förlorar jag oddset 2,6 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 1600 kronor

IFK Malmö var en gång i tiden den stora klubben i Malmö, det var de rikas klubb medans MFF var arbetarnas lag. Nu är det inte så mycket kvar av IFK Malmö, man kämpar för att överleva på alla sätt och viss, men har inte så mycket för det. Klubben kommer för eller senare hamna i de nedre regionerna i den skånska myllan. Inte för att undertecknad vill det, utan bara för att klubben har varit misskött i så många år och det är med nöd och näppe man får till det. Hur går det då i årets serie? Nja inte så bra som man trodde innan året började. Man placerar sig på en medioker nionde plats S 9 V 4 O 0 F 5 M 16-18 -2 P 12 och med –  målskillnad. Nu har det bara gått nio omgångar så det finns massor att spela för. Man är bara tre poäng från nerflyttning och bara två poäng från negativt kval. Samtidigt är det bara elva poäng upp till serieledande Ängelholm som har en match mer spelad, så en jämn serie. Hemmaplan har inte varit lagets starkaste fäste än så länge S 4 V 2 O 0 F 2 M 6-6 P 6, men det är ju aldrig lätt att spela inför tomma läktare på en stor arena. Ikväll kan det bli lite mer folk när det blir ett derby, nu blir det upp till bevis om man ska hänga på tåget, eller om man ska vara ett bottenlag som får slåss för att klara sig kvar!

Rosengård kan ta sig hela vägen upp till ettan om de bara får till den defensiva biten.

FC Rosengård 1917 är klubben som gjort sig mest känd för att man har haft Sveriges bästa spelare genomtiderna i laget – ja Zlatan. Nu har man också ett damlag som hela tiden slåss om medaljerna i damallsvenskan, tyvärr går det väl sådär och man får de senaste åren fått se sig besegrade av bland annat Piteå. Herrarna vill ju inte vara sämre de och målsättningen är att man inom ett par år ska spela i minst superettan. Men för att gå dit måste man börja med att vinna tvåan och det är svårt nog. S 9 V 6 O 0 F3 M 23 -14 +9 P18, nu har man börjat serien riktigt bra och vinner man ikväll så går man upp på lika många poäng som både Ängelholm och Olympic. Problemet är att man släpper in mycket mål ,samtidigt som man gör mycket mål. Kan man få stopp på flödet bakåt så kan det räcka riktigt långt i årets serie. Jag ser faktiskt Rosengård som den verkliga utmanaren till att vinna serien i år. På bortaplan är men stekheta S 4 V 3 O 0 F 1 M 9-6 +3 P 9 och jag tror inte att det kommer bli ett tecken till i förlust raden ikväll. Men kryss kan det absolut bli, trots att jag ser Rosengård som stora favoriter.

Varning för!

Det är derby och det förväntas storpublik på IFK Malmös hemmaplan. Nu kanske detta inte är till någon fördel, men man kommer givetvis vilja visa att man inte är sämre än Rosengård. Ingen av lagen har kryssat ännu i årets serie, så nu kanske årets första kryss kommer. Jag håller Rosengård som stora favoriter, men det är en jämn serie och allt kan hända i tvåan. Boka spelet känns riktigt bra till en bra peng.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *