FiorentinaFotbollSerie A

Klubbarnas fina gest till Astori – pensionerar tröja nummer 13

Fotbollsvärlden är fortfarande i sorg efter det tragiska beskedet om att Fiorentinas lagkapten och tillika italienska landslagsbacken Davide Astoris bortgång. Det var under söndagen som Astori hittades död på sitt hotellrum – och i dag meddelade hans tidigare klubbar att tröja nummer 13 kommer att pensioneras.

Det är Astoris tidigare klubb Cagliari och nuvarande klubb Fiorentina som gått ut med meddelandet via twitter. I går kom även rapporter från italienska medier att Fiorentina valt att ge Astori ett livstidskontrakt – där hela arvodet kommer att gå direkt till hans fru och två barn. Astori blev tvåbarnspappa, två veckor innan hans bortgång.

Begravningen kommer att hållas under torsdagen.

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *