fbpx
Connect with us

Luka Modric har inga planer att lämna Real Madrid

Publicerad

on

Luka Modric

Mittfältaren Luka Modric, 35, spelar just nu för Kroatien och gick en match mot Sverige igår. Modric säger att han vill fortsätta spela för Real Madrid så länge han känner att han är en viktig del av laget. Hans kontrakt går ut nästa sommar och det är osäkert om han får vara kvar.

Luka Modric vill stanna i Real Madrid

Real Madrids mittfältare Luka Modric, 35, har ett kontrakt med Real Madrid som tar slut nästa sommar. Han har sagt att han gärna stannar i klubben men än så länge är det osäkert om han får det. 2012 flyttades Modric från Tottenham Hotspur till Real Madrid. Real Madrid fick betala 35 miljoner euro för honom. Under sin tid i Madrid har Modric spelat hela 347 matcher och hjälpt klubben att vinna 17 troféer.

Spelar för Kroatien

Just nu gör Modric landslagsmatcher med Kroatien. Han säger att det är samma sak som att spela för Madrid. Han går från match till match och sedan får man se vad som händer. ”It’s the same as with the national team. I go from match to match and then we’ll see what happens,”

Inga planer att lämna Real Madrid

Han säger att han gärna skulle stanna i Real Madrid, men att han vet att han börjar bli gammal och att han vet att klubben måste göra det som är bäst för alla. Han säger att han vill stanna så länge han känner att han är en viktig del av laget. När han inte känner så längre så säger han att han ska se sig om efter nya utmaningar.

Of course I’d like to stay at Real Madrid. However, I am aware that I am at a certain age and the club must do the best for everyone. As long as I feel that I am an important part of Real Madrid, I would like to stay. When that is no longer the case, I will look for new challenges.

Det här är dock inget som Real Madrid och spelaren har diskuterat ännu.

Han vill spela så länge han mår bra

Innan Kroatiens match mot Sverige igår betonade Modric sin förbindelse med den kroatiska tröjan. Han sa att han inte vill sätta några begränsningar för sig själv. Han sa att han går från match till match och känner efter hur han mår, både fysiskt och mentalt. Han vill spela med landslaget så länge han mår bra.

I don’t want to set any limits or dates for myself. I’m going from match to match and I’ll see how I feel both physically and mentally. As long as I feel good, I want to play for the national team.

Tackar Zlatko Dalic

Modric tackade även sin chef Zlatko Dalic, som lät honom slippa internationella matcher, så att han kunde göra sin försäsongsträning med Real Madrid. Modric säger att just försäsongsträningen är väldigt viktig för spelare i hans ålder.

I feel very good. Thanks to coach Dalic for letting me go through the pre-season with Real Madrid. This is extremely important for a player of my age because if you don’t do pre-season, it is difficult to return to the correct rhythm.

Kroatien besegarde Sverige med 2-1 under gårdagens landskamp.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen