fbpx
Connect with us

Speltips 28/9 Inför Liverpool – Arsenal: Jag väljer sida.

Publicerad

on

Måndagens stormatch hittar vi i England när Liverpool tar emot Arsenal. Två lag som bägge har sex poäng på två matcher ställs mot varandra.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Liverpool;
Har ett perfekt facit inför måndagens match, man har spelat två och vunnit två i ligan. Nu går man in som favoriter, men det råder ingen tvekan om att Arsenal kan ge de regerande mästarna en match. Arsenal vann mot Liverpool i ligaspelet i somras och man kammade hem Community Shield på straffar. Jag ser personligen Liverpool som seriesegrare även detta år och med nya Thiago från Bayern kommer man lyfta sig ytterligare ett snäpp. Laget har dock släppt in tre mål i två raka hemmamatcher och det är vi inte vana att se från detta lag.

✅ Arsenal;
Ser jag som den största utmanaren till Liverpool – Ja givetvis tillsammans med Manchester City. Arsenal fortsätter imponera under Arteta. Man har vunnit både FA-cupen och Community Shield. Nu har man börjat säsongen med två raka vinster, först Fullham (3-0) och sen West Ham (2-1). Laget slog också ut Leicester i veckan på bortaplan (0-2) i cupen. Laget ser riktigt bra ut och blir bara bättre och bättre för varje match man spelar under Arteta.

✅ Spelet;
Det är två offensiva lag som möter varandra. Att Arsenals defensiv kanske inte är den bästa det vi om, men den blir bättre och bättre. Dock den offensiva biten lär störa Liverpool ordentligt om man fortsätter som man gjort i de tre första matcherna i serien och i cupen – Liverpools offensiv är bland den bästa i fotbollsvärlden, man har dessutom haft ett ramstarkt försvar som nu sviktat lite, därför går jag emot favoriten i denna match, inte för att jag inte tror att Liverpool kan vinna, men jag tycker spelbolagen underskattar Arsenal och spelar två spel mot marknaden, Kryss eller Arsenal seger ger utdelning på mina spel.

Spelen lägger jag på 888 sport.

✅ Arsenal 1:a Asien +1 mål / Odds 2,10 / 300 kronor.
✅ Arsenal X2 dubbelchans / Odds 2,65 / 300 kronor.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen