fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Kroatien ska enkelt ta sin tredje raka seger!

Publicerad

on

Efter en seg start på veckan med mycket lite valmöjligheter när det gäller fotboll och spel så är det dags för landskamper och kval över olika delar av världen. Jag lägger spel på några matcher som inte känns allt för avlägsna för att det ska bli pengar in i kassa. Jag börjar med en match där det bara ska finnas en vinnare i, men sen är frågan hur vi får upp oddset i denna match!

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Speltips inför Cypern – Kroatien.

Kroatien ifrågasattes kraftigt efter sommarens EM där man var iskalla. Men trots det gick man relativt långt i turneringen om man ser till den dålig fotboll som de presterade. Nu har Kroatien startat en liten generationsväxling och plötsligt så er det bra ut igen. I senaste landslags samlingen tog Kroatien sju av nio möjliga poäng och toppar nu sin VM grupp före Ryssland.

Cypern befinner sig på jumboplatsen i gruppen. Men Cypern stod för en bra start i detta VM kval där man tog fyra poäng på det inledande tre matcherna. Här kryssade man mot Slovakien och vann hemma mot Slovenien. Efter det har Cypern radat upp förluster. Där man bland annat har förlorat mot Malta borta med 3-0 och det säger väl allt om deras spel för tillfälligt. Cypern har inte heller lyckats göra ett enda mål framåt i de tre senaste kvalmatcherna, där man har 0-7 i målskillnad.

Spelet:

Kroatien ska vinna denna match i sömnen allt annat skulle räknas som en jätteskräll. Men oddset på en Kroatien seger är löjligt lågt och är inte ens lönt att spela på. Men jag hittar däremot ett spelvärde i att spela Kroatien seger och att de håller nollan. Kroatien är på gång igen och Cypern är just nu kalla framåt. Oddset blev nu klart spelvärt och chansen till att detta spel ska klicka in ser jag som stor.

Spel: Kroatien vinner och håller nollan
Odds: 1.87
Spelvärde: 4/5
Avspark: 20:45
Spelbolag: William Hill

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen