fbpx
Connect with us

Supererbjudande inför torsdagens fotbollsfest mellan Östersunds FK och Arsenal

Publicerad

on

På torsdag kommer Östersunds FK att ta sig an en av världens mest anrika fotbollsklubbar, Arsenal FC, i en av de största matcherna som svensk fotboll beskådat de senaste 10 åren. Det lilla laget från Jämtland har chockat hela fotbollsvärlden under säsongens upplaga av Europa League där man slagit ut storlag som Galatasaray, och nu är frågan om de ska lyckas med bragden att övermanna ett nytt storlag. För att fira detta speciella möte har vi på Sportpanelen tillsammans med våra vänner på Betfair tagit fram en superkampanj där man boostat oddset på båda lagen, så fans från båda sidor kan njuta extra när ens lag vinner.

Är man ett Östersunds-fan och tror att Gunners inte kommer att kunna stå emot vare sig laget eller kylan på Jämtkraft Arena kan man ta del av superoddset 20.00 gånger pengarna! Om det inte höjer temperaturen och pulsen på torsdag, finns det nog inget annat som kan göra det.

Om man å andra sidan är ett fan av Arsenal och vill se Wengers killar ta hem vinsten på bortaplan har Betfair boostat Arsenals odds till 6.00 gånger pengarna.

Betfair boostar oddsen

Spelbolaget Betfair har alltså, i sammarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Östersund FK till 20.00 gånger pengarna – och Arsenal till otroliga oddset 12.00 gånger pengarna:

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med kampanjkoden ZFBMAM, välj sedan ett av lagen du tror du ska vinna.
  • Jobba in vinsten genom att kolla matchen LIVE på Kanal 5.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en ny kund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen