fbpx
Connect with us

Speltips 23/2 Engelsk fotboll på agendan!

Publicerad

on

Måndagens spel blev ett dåligt facit. Köpenhamn gjorde som Hamburger SV och tappade poäng mot seriens strykpojke nummer ett. Pinsamt att laget inte kan prestera bättre och dessutom släppa in två bollar mot ett lag som gjort mindre mål än vad Marcus Berg gör på tre hela säsonger. Zaragoza gav upp igen och förlorade ännu en uddamålsmatch. Man kan ju ställa sig frågan om det var spel på egna matcherna i bägge fallen!

Ikväll fina Champions League och engelsk fotboll på agendan. Här blir det mycket livespel men också en match som spelas innan start.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Champions League
Tisdag och Champions League spel står för dörren. Här ser jag Bayern München som ett bra spel borta mot Lazio, detta till trots att de inte varit bra den senaste tiden. Men mot ett bra motstånd kanske BM vaknar till liv igen. Har Lazio läst på BM ordentligt så är det bara spel på deras högerkant som gäller, här är det fri gata och bara att marschera rakt in i ett just nu stabbigt försvar som stirrar boll i parti och minut. Förhoppningsvis så får vi se ändring på detta ikväll, ett bättre försvarsspel krävs givetvis mot italienarna. Endast livespel i denna match för att just BM är lite ur form med Corona skit i truppen.

I den andra matchen så har Chelsea blivit favoriter mot Atl. Madrid, i alla fall när det gäller oddsbiten. Att de ska ta alla tre poängen mot Atl. Madrid med galningen längst fram – Nja den är jag mer än tveksam till. Men över 2.5 mål (2.48 gånger pengarna) eller bägge lagen gör mål ( 2 gånger pengarna ) kan vara intressant spel. Att spela 1×2 på en sådan oviss match det skulle få mig att tro på jultomten igen.

✅ Dagens engelska fotboll
England står annars för de flesta matcherna denna dag. Att spela på en enkel Norwich seger borta mot Birmingham skulle säkert innebära ett kryss för undertecknad, i alla fall som det sett ut de två senaste dagarna. Den hoppar jag från start, fast jag anser att den ska vara gjuten. Ett par timmar innan avspark får vi 1.64 i odds, vilket är helt ok. Här blir det livespel, men då ska oddset upp.

Jag fokuserar istället på Reading som varit helt under isen de senaste omgångarna, trots det ligger man fortfarande på en femte plats som är kvalplats och bara sex poäng upp till en direktplats. 51 poäng 44-36 i målskillnad har man på 31 matcher. Formen är som ett Boeing 777, det är totalstopp i maskineriet. Laget har bara tagit 4 poäng på de fem senaste matcherna. Man är faktiskt bättre borta än hemma just nu och detta bådar fint inför kvällens match. Nu måste man starta upp motorerna och börja jobba in poängen om man inte ska tappa sin kvalplats

Wycombe är inte ens iskalla de är ett slumrande gäng som vaknar upp lite då och då om man tittar på hela säsongen. 22-51 och 20 poäng på 30 spelade matcher är en solklar sista plats. Visst man försöker, men man räcker helt enkelt inte till. Nykomlingen sprattlade dock till mot Huddersfield för tre omgångar sedan och vann borta (2-3). Senast fick man dessutom med sig en poäng hem när man spelade borta mot urtråkiga tjongagänget Millwall (0-0). Laget har ofta mycket boll i sina matcher och skapar absolut målchanser, men man är som träben längst fram. Man skulle kunna tro att Marcus Berg spelade i laget, det måste till en snedspark eller en retur från mållinjen om det ska bli mål.

✅ Spelet
Jag lägger mina pengar i samma korg denna kväll och ser att Reading spelar till sig en trea och får igång motorerna och kommer ur isvaken igen. Laget är bättre och trots dålig form och bortaplan ( fördel just nu ) så ska man fortsätta jaga toppen med en seger.

👉 Reading vinst / Odds 1.96 / Spelvärde 3 av 5
👉 Reading vinst Asien -1 / Odds 2.50 / Spelvärde 3 av 5
👉 Avspark 20:45

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen