fbpx
Connect with us

SPELTIPS 22/2: Inför Lyngby – Köpenhamn!

Publicerad

on

Söndagen blev mer av en överraskningens dag när Tysklandsmatcherna svek. Men i Danmark och Frankrike gjorde man jobbet, så allt som allt en ok söndag. Nu måndag och ett tråkigt utbud. Jag hittar Asien spel i Danmark och en spansk match med lågt spelvärde men med bra odds.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Avspark klockan 19.00

✅ LYNGBY – FC KÖPENHAMN.
Köpenhamn som placerar sig på en fjärde plats (29 poäng) har alla möjligheter att vinna kvällens match då man möter Lyngby som ligger sist (7 poäng). Köpenhamn besegrade Söderjyske hemma senast (3-2). Men här fick Söderjyske rött kort innan Köpenhamn kunde avgöra. Innan dess har man slagit Horsens borta (0-2) och Ålborg borta (2-3) Att Köpenhamn de senaste åren fått se sig bli förbi sprungna av Midtjylland är väl inte till glädje då man är ett aktiebolag. Laget är verkligen beroende av titlar och Europaspel. Lyngby har problem både i det offensiva (iskalla) och det defensiva (sämst i serien) spelet. Man har 13-35 i målskillnad och här syns det varför man ligger där man ligger. Laget släpper in 2.18 mål i snitt och på hemmaplan 1,87 mål i snitt. Lyngby börjad omstarten med att vinna borta mot Odense (0-1) sen förlust mot Aarhus borta (1-0) och senast stor däng mot serietvåan Bröndby hemma (0-4). Nu möter man ett Köpenhamn som ska hålla samma klass som Bröndby, i alla fall på pappret.

För att kunna hänga med i toppen, kan och får inte Köpenhamnslaget förlora mot ett av seriens sämre lag. Det ska vara stor klasskillnad på Danmarks rikaste klubb och ett gäng som kämpar om att få spela i högsta serien även nästa säsong. Här spelas ett Maxbet på seger för Köpenhamn både på vanliga 1×2 marknaden och i Asien spelet.

👉 Köpenhamn vinst / 2:a / Odds 1.50 / Spelvärde 5 av 5
👉 Köpenhamn vinst / Asien -1 / Odds 1.90 / Spelvärde 5 av 5
👉 Köpenhamn vinst / Asien -1.5 / Odds 2.48 / Spelvärde 2 av 5

Avspark 21.00

✅ REAL ZARAGOZA – ALCORCON

Sena kvällsmatchen hämtas från spanska andra ligan och bottenträsket. Zaragoza som kvalade till La liga förra året har haft verkliga problem denna säsong. Trots att man började som förväntat med två segrar och ett kryss, så kom man in i en formsvacka som heter duga. Vad sägs om tolv matcher i rad utan att vinna och bara två av dessa var kryss. Laget låg länge ohjälpligt sist och det var väl ingen utomstående som trodde att de skulle ha chans att klara sig kvar! Nu har man dock rest sig, bara en förlust på de fem senaste gör att formen är bra inför kvällens möte mot Alcorcon. Även dagens bortalag var ett lag på övre halvan förra säsongen, i år går det klart sämre, framför allt är det målskyttet som sviktar. Laget har bara gjort 14 mål på 25 spelade matcher, vilket är sämst i hela serien. Nu vann man senast mot Logrones hemma (1-0) men innan dess tre raka förluster i serien. Får man inte igång det offensiva spelet så spelar man inte i La liga 2 nästa säsong.

Jag förväntar mig en riktigt tuff match i bottenstriden där Zaragoza har 21-24 och 27 poäng på en sjuttonde plats, medan Alcorcon har 14-26 och 23 poäng och en tjugoförsta plats. Zaragoza får här spelet till dubbla pengarna för att man har formen och är på gång. Det vi ska tänka på är att hemmalaget har förlorat elva matcher med uddamålen 1-0 eller 2-1 och när Alcorcon är så uddlösa framåt så ska man kunna lösa en trea på hemmaplan.

👉 Zaragoza vinst / Odds 2.15 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen