fbpx
Connect with us

SPELTIPS 21/2: Singelspel och dubblar i fotboll!

Publicerad

on

Lördagen blev överförväntan – Eller rättare sagt den blev precis som den skulle bli. Av mina nio spel satt sju och två blev pengarna tillbaka på Push med Asien spelen. Nu söndag och fortfarande lite risig så korta rekar med matcher jag själv spelar på.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Avspark klockan 13.30

⚽ WÜRZBURGER KICKERS – HAMBURGER SV / SPEL 2:A / ODDS 1.58 / SPELVÄRDE 5 AV 5
Dagens första Maxbet blir det när serieledande Hamburger åker till Flyeralarm Arena för att möte seriens sämsta lag. Här behöver jag inte skriva mer. Vill Hamburger ta steget direkt upp till Bundesliga så måste man vinna dessa matcher och det gör man. Asien -1 läggs till i ett andra spel även det som ett Maxbet. Oddset är sjukt bra, när vi får 2 gånger pengarna. Hamburger ska inte bara vinna de ska absolut kunna göra det med minst två bollar.

👉 Avspark 13.30

⚽ KARLSRUHER – NÜRNBERG / SPEL 1:A / ODDS 1.95 / SPELVÄRDE 3 AV 5
Inte lika säker som matchen ovan, men trots det ett absolut bra spel. Topplaget Karlsruher jagar en plats i åtminstone kvalet och ingen förlust på de 8 senaste matcherna gör att man verkligen är med där uppe. Man har bara 6 poäng upp till Hamburger och Bochum och då har man en match mindre spelad än Bochum. Nürnberg har fyra förluster och en seger på de fem senaste och ligger riktigt risigt på det. Här ska den bättre formen och hemmaplan avgöra, fast Karlsruher inte är så bra hemma. Lägre insats men klart spelvärde i matchen.

👉 Avspark 14.00

⚽ FREDERICIA – ESBJERG / SPEL 2:A / ODDS 2.20 / SPELVÄRDE 3 AV 5
Ingen lätt bortamatch för serietvåan Esbjerg när man möter seriefemman Fredericia. Trots att Esbjerg är seriens bästa lag på bortaplan och har bäst form i serien (innan uppehållet hade man sex raka segrar), så kommer man få jobba för segern. Vid omstarten fick Esbjerg bara 0-0 hemma mot bottenlaget Vendsyssel, nu måste de börja tagga upp igen. Fredericia fick rå däng av Viborg borta i omstarten (4-0). Nu möter man ett lika bra lag i Esbjerg. Trots hemmaplan denna gång så ska man ha svårt att vinna eller ta poäng, Esbjerg är för bra helt enkelt. Oddset mycket lockande, men spelvärde lägre då det är bortaplan för serietvåan och omstarten i serien var inte bra för Esbjerg på hemmaplan.

👉 Avspark 15.00

⚽ VENDSYSSEL – VIBORG / SPEL 2:A / ODDS 1.68 / SPELVÄRDE 5 AV 5
Hallå!! Om spelbolagen vill ge oss 1.68 på att serieledande Viborg ska vinna borta mot Vendsyssel som ligger trea från slutat – Ja då tackar jag så mycket och lägger mitt andra Maxbet. Nu snackar vi klasskillnad av modell större och det ska bara till underskattning eller reservbetonad lag om det ska bli en trea i denna match. Trots att Vendsyssel spelade 0-0 borta mot Esbjerg senast så är Viborg alldeles för bra för att tappa poäng mot ett av seriens sämre lag och trots bortaplan. Asien -1 läggs också in till sjuka 2.45. TACK för kaffet.

👉 Avspark 17.00

⚽ LORIENT – LILLE / SPEL 2:A / ODDS 1.80 / SPELVÄRDE 4 AV 5
Om detta var en normal omgång med bara ligan så skulle detta vara ett Maxbet alla dagar i veckan. Lille slåss om seriesegern medan Lorient krigar om att få stanna kvar i högsta ligan. Nu handlar allt om vilket lag Lille ställer upp med då man spelade mot Ajax under torsdagen i EL (förlust 1-2) och har en retur redan på torsdag. Laguppställning avgör här om det blir en högre satsning eller inget spel alls. Med bra lag så kommer man att vinna denna match och fortsätta jakten på serieseger. Vinner man går man dessutom upp i serieledning.

⚽ DUBBELN:
Den tar jag från Tyskland och Danmark där jag anser att bägge mina Maxbet ska sitta. Dessutom lägger jag på en dubbel med Asien -1 på dessa två lag. Pengarna tillbaka om de inte vinner med mer än ett mål.

👉 Hamburger & Viborg vinst / Odds 2.65 / Spelvärde 5 av 5
👉 Hamburger & Viborg vinst Asien -1 / Odds 4.90 / Spelvärde 5 av 5

Detta är starten på min söndag, fler matcher kan komma under kvällen på Bettingpanelens facebook så häng med så kör vi.

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen