fbpx
Connect with us

SPELTIPS 18/2 Inför Young Boys – Bayern Leverkusen!

Publicerad

on

Aldrig lätt att sia om matcher i Europa League slutspelet men jag tycker mig hittat ett bra spel i denna match.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Young Boys går riktigt bra hemma i ligan som man leder överlägset. Så att det blir full fokus i denna match är inget att orda om. Nu saknar man dock två mycket viktiga spelare i mittbacken Camara och anfallaren Nsame som leder skytteligan i Schweiz med 11 gjorda mål. Bägge är avstängda efter rött kort och varningar i senaste EL matchen.
Leverkusen har massor av skador, men trots det så placerar man sig på en femteplats i bundesliga. Man släpper in lite för mycket mål för att det ska vara riktigt bra, men man gör också massor av mål (39-23). Här har man Lucas Alario 9 mål som bästa hotet framåt.

Det är väl inget snack om att det är klasskillnader mellan ligorna och detta är givetvis till Leverkusens fördel. Här vill jag spela en liten slant på att detta avgör och att Leverkusen på pappret har ett starkare lag. Att Young Boys saknar två viktiga kuggar inför detta möte spelar också roll i detta spel. Lågt spelvärde är också en lägre insats i matchen.

👉 Spelet: Leverkusen vinst / Odds 2.10
👉 Spelvärde: 2 av 5
👉 Avspark: 19.00

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen